A TV2 Sztárban sztár leszek című műsorának zsűrije

Tóth Gabi kiszáll a Sztárban Sztár leszek! zsűrijéből

A TV2 tehetségkutatójának utolsó két adásában, így a mostani hétvégi élő showban sem lesz jelen az énekes-zsűritag.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A TV2 szerdán közleményben jelentette be Tóth Gabi döntését arról, hogy kiszáll a Sztárban sztár leszekzsűrijéből. A TV2 azt írja, hogy igyekeznek maximális rugalmassággal kezelni a helyzetet, hogy továbbra is zavartalanul folytatódhasson a felkészülés.

A Sztárban Sztár leszek! öt elődöntőse újabb produkciókkal áll majd színpadra a vasárnapi élő show-ban. A tájékoztatás szerint a Sztárban Sztár leszek! hétvégi adásában Tóth Gabi már nem lesz látható.

Ennek magyarázata az, hogy Tóth Gabi anyai örömök elé néz, és bár az utóbbi hetekben erőn felül támogatta versenyzőit, de a következő időszakban már kizárólag gyermeke érkezésére szeretne koncentrálni.

A közlemény idézi Tóth Gabit is:

„Nagyon sokat kaptam ettől a műsortól és azoktól az emberektől, akik a Sztárban Sztár leszek! csapatában dolgoznak. Hétről-hétre rengeteg energiát merítettem abból, hogy ide tartozhatok és közelről láthatom a versenyzők fejlődését, ami által én is több lettem. Hálás vagyok, hogy a kislányom ilyen sokáig hagyta, hogy vasárnaponként beüljek a mesterszékbe, de a várandósságnak ebben a szakaszában, már nem tudom azt a maximumot adni, amit elvárok saját magamtól. Elérkezett az idő, hogy a gyermekemre koncentráljak, és az ő érdekeit tartsam szem előtt. Katja kezét nem engedem el, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és mint felelősségteljes Édesanya, ő is érti, tudja, hogy miért kellett ezt a döntést meghoznom, mint ahogy azt is, hogy jó kezekben hagyom.”

Az majd később derül ki, hogy ki veszi át Gabi helyét a zsűriszékben, Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tamás mellett, azonban már csak öt versenyző maradt, akik esélyesek arra, hogy elnyerjék a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet.

A vasárnapi élő showban,18.50-től a Sztárban Sztár leszek! elődöntőjében kiderül, hogy ki az a legjobb négy versenyző, aki megnyeri a nézők és a mesterek szavazatait, és ezzel a mindent eldöntő fináléba jut.

Borító: A TV2 Sztárban sztár leszek című műsorának zsűrije. Fotó: TV2 sajtószoba

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

A DIGI budapesti, Váci úti bejárata

Beadta a DIGI az NMHH elleni keresetét

Tegnap óta a bíróságon van a holland DIGI Communications N.V. a távközlési óriást az 5G pályázatból kizáró NMHH-döntés jogszerűtlenségének megállapítására irányuló keresete. A cég az 5G-frekvenciaaukció felfüggesztését kérte a jogvitát lezáró jogerős bírósági ítélet megszületéséig.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!