A TV2 Sztárban sztár leszek című műsorának zsűrije

Tóth Gabi kiszáll a Sztárban Sztár leszek! zsűrijéből

A TV2 tehetségkutatójának utolsó két adásában, így a mostani hétvégi élő showban sem lesz jelen az énekes-zsűritag.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A TV2 szerdán közleményben jelentette be Tóth Gabi döntését arról, hogy kiszáll a Sztárban sztár leszekzsűrijéből. A TV2 azt írja, hogy igyekeznek maximális rugalmassággal kezelni a helyzetet, hogy továbbra is zavartalanul folytatódhasson a felkészülés.

A Sztárban Sztár leszek! öt elődöntőse újabb produkciókkal áll majd színpadra a vasárnapi élő show-ban. A tájékoztatás szerint a Sztárban Sztár leszek! hétvégi adásában Tóth Gabi már nem lesz látható.

Ennek magyarázata az, hogy Tóth Gabi anyai örömök elé néz, és bár az utóbbi hetekben erőn felül támogatta versenyzőit, de a következő időszakban már kizárólag gyermeke érkezésére szeretne koncentrálni.

A közlemény idézi Tóth Gabit is:

„Nagyon sokat kaptam ettől a műsortól és azoktól az emberektől, akik a Sztárban Sztár leszek! csapatában dolgoznak. Hétről-hétre rengeteg energiát merítettem abból, hogy ide tartozhatok és közelről láthatom a versenyzők fejlődését, ami által én is több lettem. Hálás vagyok, hogy a kislányom ilyen sokáig hagyta, hogy vasárnaponként beüljek a mesterszékbe, de a várandósságnak ebben a szakaszában, már nem tudom azt a maximumot adni, amit elvárok saját magamtól. Elérkezett az idő, hogy a gyermekemre koncentráljak, és az ő érdekeit tartsam szem előtt. Katja kezét nem engedem el, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és mint felelősségteljes Édesanya, ő is érti, tudja, hogy miért kellett ezt a döntést meghoznom, mint ahogy azt is, hogy jó kezekben hagyom.”

Az majd később derül ki, hogy ki veszi át Gabi helyét a zsűriszékben, Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tamás mellett, azonban már csak öt versenyző maradt, akik esélyesek arra, hogy elnyerjék a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet.

A vasárnapi élő showban,18.50-től a Sztárban Sztár leszek! elődöntőjében kiderül, hogy ki az a legjobb négy versenyző, aki megnyeri a nézők és a mesterek szavazatait, és ezzel a mindent eldöntő fináléba jut.

Borító: A TV2 Sztárban sztár leszek című műsorának zsűrije. Fotó: TV2 sajtószoba

Szóljon hozzá!

Bakos Lívia, a HírTv munkatársa, még az Echo TV weboldalán

A HírTV stábja másodjára is kivonult a 24.hu újságírónőjének magánlakása elé, be is mondták a lakcímét és csengetéssel zavarták meg a kisgyermekes család nyugalmát

Folytatja a Varga Zoltán üzletember tulajdonában lévő 24.hu újságírónőjéről, Kovács Angel Mariannáról szóló, az újságíró lakcímét is közzétevő lejáratósorozatát a fideszes médiaholding. A HírTV (Bakos Lívia közreműködésével) ma délután többfős stábjával hívatlanul újra kivonult a 24.hu újságírójának magánlakása elé, majd ott immáron csengetéssel is megzavarták a 24.hu kisgyermekes újságírónőjének és családjának nyugalmát. Felhívtuk a HírTV munkatársát, mit szólna hozzá, ha őt is a magánlakásán zargatná egy tévéstáb és bemondanák adásban a lakcímét. Egy jogász eközben azt mondja, a műsorban elhangzottak miatt az újságírónak érdemes lenne személyiségi jogi pert indítania, azt is elmondta, miért.

Vaszily Miklós, a TV2 elnöke, az Indamedia társtulajdonosa, a MEME alelnöke, a Pesti TV társtulajdonosa

Vaszily Miklós: Szeptemberben indulhat a Pesti TV

A Media1 érdeklődésére a TV2 elnöke és egyben az induló Pesti TV társtulajdonosa megosztott néhány információt a tervezett tévécsatornával kapcsolatban, például azt, hogy miért a TV2 Róna utcai székházába jegyezték be az új médiavállalatot.