fbpx
tévé, távkapcsoló, tv

Távozik több nagy tévécsatorna a kormányközeli Atmediától, az RTL-nek kedvez a fejlemény

Az RTL Magyarország tulajdonában lévő reklámértékesítő ház, az R-Time portfóliójába kerül át több ismert hazai tévécsatorna. Az RTL-es cég portfóliója ezzel 34 csatornára nő, és a cég várakozásai szerint piacvezető pozícióba kerülhet a televíziós reklámértékesítés terén nézettség alapján.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Az R-Time értékesíti 2020. január 1-jétől a VIASAT3, a VIASAT6, az AXN, a Sony Movie Channel és a Sony Max tévécsatornák szpot, non szpot és digitális felületeit, valamint a Cartoon Network és Boomerang reklámidejét – jelentette be Dudás Gergely, az R-Time ügyvezetője a keddi Big Picture tévés konferencián Budapesten.

A téma kapcsán a reklámértékesítő ház szerdán sajtóközleményt is kiadott. A tájékoztatás szerint 2020-tól 34 csatornára bővül az R-Time portfóliója. Az új csatornák érkezésével a sales house immáron öt nemzetközi partnerrel dolgozik együtt, köztük a három legnagyobb nemzetközi broadcasterrel a hazai piacon.

Az új kereskedelmi partnerekkel az R-time a 18-49-es korcsoportban, teljes napot és főműsoridőt nézve egyaránt piacvezetővé válik a 2019. január és október közötti nézettségi adatokat figyelembe véve – közölte a vállalat.

Magyarországon a televíziós csatornák reklámértékesítését két reklámértékesítő cég végzi: a kormányközeli Atmedia, valamint az RTL Magyarországhoz tartozó R-Time.

Az Atmedia egyébként nem csak elveszít csatornákat, de lesz néhány új tévécsatorna is, amivel bővül a portfóliója, így az eddigi 46 helyett végül 43 csatornája lesz. Az új csatornákról egy külön hírben olvashatnak.

A keddi Big Picture tévés konferenciáról ide kattintva olvashatók el további híreink, tudósításaink. További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Unsplash

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások