A Tanár 2. évadának egyik jelenete

Gőzerővel készül A Tanár 3. évada

Néhány fényképfelvételt is közzétettek arról, ahogy az RTL Klub nagy sikerű saját gyártású tévés sorozatának harmadik részét forgatják.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Már javában zajlik A Tanár című tévésorozat 3. évadának forgatása – derül ki az RTL Klub saját gyártású sorozatát készítő Paprika Studios műsorgyártó cég Facebook-oldaláról.

A műsorgyártó cég közösségi oldalán néhány exkluzív fénykép segítségével a forgatás kulisszái mögé is be lehet látni.

 

Az RTL Klub saját gyártású sorozata, A Tanár első évada 2018 márciusában mutatkozott be, majd a nagy sikerre való tekintettel rögtön folytatást is rendelt az RTL Magyarország. Vasvári Szilárd és diákjai az első 8 rész után egy hosszabb, 10 epizódos etapban néztek a fiatalokat is érintő témákkal farkasszemet.

A Tanár 3. évadának stábja nyár óta dolgozik megfeszítetten a helyszínként szolgáló iskolában és más helyszíneken a folytatáson.

Arról, hogy készül harmadik évad az RTL sorozatából, idén április óta már lehetett tudni, erről Kolosi Péter, a médiavállalat vezérigazgató-helyettese egy interjúban beszélt.

Később az is kiderült, hogy a Tanár következő évadában Liptai Claudia színész-műsorvezető is látható lesz.

A Tanár második évada az RTL Klub tíz legnézettebb tévéműsora közé tartozik.

További, tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borítókép: A Tanár előző évadának egyik jelenete. Fotó: RTL sajtószoba

Szóljon hozzá!

Nemes Gábor, a DK politikusa

Megint a fideszes médiaholding ellen ítélt a bíróság

Újabb DK-s politikus, ezúttal Nemes Gábor nyert pert kormányközeli médium ellen, immáron jogerősen. Sérelemdíjat kell fizetnie a Magyar Idők kiadójának az évek óta húzódó per lezárásaként, és közzé kell tennie, hogy valótlanságokat állítottak.

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Marjan Sarec szlovén kormányfő kezet fog a hivatalos tárgyalásuk után tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Karmelita kolostorban 2019. október 28-án.

Erősödnek Szlovéniában az Orbán Viktorhoz közeli, a TV2-t is tulajdonló nagyvállalkozóval kapcsolatos aggályok a Planet TV felvásárlása kapcsán, eközben csúszik az ügylet jóváhagyása

A legfrissebb hírek szerint a szlovén állami tulajdonban lévő Telekom Slovenije Felügyelőbizottságának tagjai nem hagyták jóvá csütörtökön azt a döntést, amelynek alapján a TV2 tulajdonosa veheti meg a Planet TV-t. A szlovén sajtóban eközben erősödőben vannak azok a hangok, hogy mit is akarnak Orbán Viktor köreibe tartozó személyek a szlovén médiával, illetve beszámolnak arról is, hogy Magyarországon állami hirdetésekkel tömték ki a veszteséges TV2-t.

Országház, Magyar Parlament

A tiltakozás ellenére elfogadták a kata szigorítását: rosszul járnak az újságírók, a weblaptulajdonosok, a fuvarosok, az ügyvédek és sokan mások

A pénteken elfogadott jogszabályi rendelkezés alapján jövőre, ha egy katás vállalkozás egy év alatt 3 millió forintnál magasabb összegű bevételre tesz szert ugyanazon üzleti partnerétől, akkor azt extrém mértékű, 40 százalékos büntetőadóval sújtják a kata fix összegén felül. Megszűnik továbbá a kettős katázás lehetősége és sor más, a vállalkozók szempontjából rendkívül előnytelen változás is jön, miközben kivételezni fognak az állam beszállítóival. A változások nagyon kedvezőtlenül érintik a média szektort is.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!