A Tanár 2. évadának egyik jelenete

Gőzerővel készül A Tanár 3. évada

Néhány fényképfelvételt is közzétettek arról, ahogy az RTL Klub nagy sikerű saját gyártású tévés sorozatának harmadik részét forgatják.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Már javában zajlik A Tanár című tévésorozat 3. évadának forgatása – derül ki az RTL Klub saját gyártású sorozatát készítő Paprika Studios műsorgyártó cég Facebook-oldaláról.

A műsorgyártó cég közösségi oldalán néhány exkluzív fénykép segítségével a forgatás kulisszái mögé is be lehet látni.

 

Az RTL Klub saját gyártású sorozata, A Tanár első évada 2018 márciusában mutatkozott be, majd a nagy sikerre való tekintettel rögtön folytatást is rendelt az RTL Magyarország. Vasvári Szilárd és diákjai az első 8 rész után egy hosszabb, 10 epizódos etapban néztek a fiatalokat is érintő témákkal farkasszemet.

A Tanár 3. évadának stábja nyár óta dolgozik megfeszítetten a helyszínként szolgáló iskolában és más helyszíneken a folytatáson.

Arról, hogy készül harmadik évad az RTL sorozatából, idén április óta már lehetett tudni, erről Kolosi Péter, a médiavállalat vezérigazgató-helyettese egy interjúban beszélt.

Később az is kiderült, hogy a Tanár következő évadában Liptai Claudia színész-műsorvezető is látható lesz.

A Tanár második évada az RTL Klub tíz legnézettebb tévéműsora közé tartozik.

További, tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borítókép: A Tanár előző évadának egyik jelenete. Fotó: RTL sajtószoba

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Magyar Reklámszövetség, MRSZ

Új elnökségi tagok az MRSZ-ben, változás a reklámtorta körül

Az idén 45 éves Magyar Reklámszövetség közgyűlése a két új elnökségi tag megválasztása mellett meghirdette 2020-as programját, melynek részeként megújul a 20 éves reklámtorta, közzétesznek a közterületi fehérlistát, és a reklámipar fenntarthatósága és az önszabályozás kerül az MRSZ fókuszába.

Mészáror Lőrinc nyilatkozik az ATV-nek

Mészáros Lőrinc embereihez került a Rádió 1 és a Best FM

Tulajdonost váltott a korábban Andy Vajna kormánybiztos érdekeltségében lévő Rádió 1 és a Best FM. Változás volt a kesmás Retro Rádió műsorgyártójaként is ismert RadioFactory nevű műsorgyártó cégnél is. A rádiós vállalkozások Orbán Viktor miniszterelnök felcsúti cimborájának (a gázszerelőből lett nemzetközi hírű milliárdos) embereihez kerültek.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!