fbpx
Liptai Claudia a Sztárban sztár (TV2) műsorvezetőjeként

Liptai Claudia újra az RTL Klub képernyőjén

18 év után újra feltűnik az RTL Klub képernyőjén Liptai Claudia, aki tavaly decemberben mondott fel a TV2-nél. Egy népszerű magyar sorozatban lesz látható.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az RTL Klub A Tanár című saját gyártású sorozatának 3. évadában újra látható lesz Liptai Claudia – hangzott el az RTL Klub Fókusz című műsorában pár perccel ezelőtt.

Liptai matektanárként lesz látható a sorozatban, Barbarát fogja alakítani.

Liptai Claudia tavaly decemberben mondott fel a TV2-nél. Azóta versenytilalmi korlátozás miatt nem dolgozhatott konkurenciánál, de a szerződése lejártával néhány napja már hallani lehetett arról, hogy hamarosan visszatérhet a tévézéshez, menedzsere arról is beszélt, hogy a Spektrum Home csatornával tárgyalnak egy Férfiszemmel című műsor elindításáról.

Liptai 17 évet töltött a TV2-nél. A színész 1993-tól kezdett tévében is szerepelni (Szomszédok, MTV), majd 1998-tól az RTL Klub különböző produkcióban (Csííz, Találkozások Pasik!) dolgozott, mielőtt 1999-ben átszerződött át a TV2-höz, ahol eleinte a Claudia Show-t vezette, később a Big Brother, majd a Mokka című reggeli műsor műsorvezetője volt.

A Tanár című sorozat az RTL Klub 10 legnézettebb műsorai közé tartozik.

A széria következő, harmadik évad forgatási munkálatai már javában zajlanak, néhány hete erről posztoltak is A Tanár Facebook-oldalán.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Liptai Claudia a Sztárban sztár (TV2) műsorvezetőjeként. fotó: TV2 sajtószoba / archív
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!