fbpx
Barátok Közt

Távozik a Barátok közt egyik népszerű szereplője

A Fekete Lucát alakító Koller Virág szerepét 8 év után egy másik fiatal színész fogja játszani, az is kiderült, hogy ki.

Távozik Koller Virág az RTL Klub Barátok közt című sorozatából. A SorozatWiki értesülését a Fekete Lucát alakító színész is megerősítette.

„Elmondhatom, hogy csodálatos éveket töltöttem el a Barátok köztben, szinte itt nőttem fel és rengeteg barátot szereztem. De eljött az a pont, amikor választanom kellett, és úgy érzem, jelenleg a tanulmányaimra szeretnék koncentrálni, ezt pedig nem tudtam volna összeegyeztetni a forgatásokkal, így sajnos búcsút kellett vennem a sorozattól”

– nyilatkozta az oldalnak a színész, aki az elmúlt hetekben már nem volt látható a sorozatban, ahol 2011-ben tűnt fel először.

Koller Virág, Luca eddigi megformálója a Barátok köztben
Koller Virág, Luca eddigi megformálója a Barátok köztben

Fekete Luca karaktere az őt alakító színész távozása után sem tűnik el a Barátok köztből, hanem más fogja megformálni őt. Koller Virág helyett Truckenbrod Fanni alakítja majd Fekete Lucát a Barátok köztben.

Truckenbrod Fanni, Luca új megformálója
Truckenbrod Fanni, Luca új megformálója

A produkciótól a SorozatWiki azt is megtudta, hogy az új szereplő már a mai naptól látható lesz a Barátok köztben.

„A nyár első felében kezdtem el forgatni a produkcióval és kicsit féltem is tőle, hogy ez a jól összeszokott társaság, hogyan fogad majd engem. Nagy meglepetésemre viszont mindenki nagyon kedves volt. Eddig nem volt színészi múltam, az idei évben egy táncművészeti gimnáziumban táncosként végeztem. Ezért nehéz volt felvenni a napi sorozat ritmusát, de ebben nagyon sok segítséget kaptam a többiektől. Ezért az elmúlt hónapokban nagyon megszerettem a Barátok közttel forgatni” – mondta Truckenbrod Fanni.

A színész hozzátette:

„Azzal, hogy Lucát átvettem, természetesen valamennyire változni fog a karaktere. Már csak azért is, mert külsőleg és személyiségileg is más típusú lány vagyok” – tette hozzá a sorozat legújabb szereplője.

A Barátok közt körül sok változás van mostanában, hisz nemrég változott a vetítési időpontja és némiképp megnőtt az egyes epizódok hossza, távozott a kreatív producere és vezető írója, és hamarosan Berényi Miklóstól (Szőke Zoltán) is búcsúznia kell a nézőknek.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában, ahol beszámoltunk nemrég arról is, hogy távozik Balogh Judit, az ATV műsorvezetője, valamint újabb tulajdonosok bukkantak fel a TV2 körül.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások