fbpx
Barátok Közt

Egyszerre távozik a Barátok közt két legfontosabb vezetője a sorozatot gyártó cégtől

Szerencsés Gabriella kreatív producer és Várkonyi Zoltán vezető író távozását és az utódokat is ma jelentették be a stáb tagjainak.

A kreativ.hu beszámolója szerint augusztus végén távozik Szerencsés Gabriella, a Barátok közt kreatív producere a sorozatot készítő UFA Magyarország cégtől.

Bejelentették Szerencsés Gabriella utódját is, aki az az Ondruss Ilona lesz, aki korábban már társproducerként segítette a sorozat munkáját. 2017-ben producere volt az Oltári csajok című, az RTLII-n vetített telenovellának. Jelenlegi, még forgatás alatt lévő munkája is hamarosan bemutatkozik az RTL Klubon.

A Barátok közt című sorozattól egy másik fontos vezető, Várkonyi Zoltán vezető író is távozik, erről már a SorozatWiki számolt be. Az oldal szerint az új vezető író Lányi Balázs lesz.

Azt írják, az új vezető író már többször dolgozott együtt a sorozatot készítő UFA Magyarországgal és Ondruss Ilonával is. Lányi Balázs korábban a Barátok közt és a cég által gyártott websorozat, a Csalfa karma írója volt. Az utóbbi években az Oltári csajok és az RTL most készülő új napi telenovelláján dolgozott.

A távozások tényét és az utódok nevét az UFA Magyarország is megerősítette. Azt mondták, hogy különböző tartalmi újítások is várhatóak a sorozat életében, ennek a része az is, hogy új írók csatlakoznak a csapathoz.

A Barátok közt egyébként néhány napja hosszabb lett, és változik a műsor kezdési időpontja is hamarosan. Nem sokára Szőke Zoltán, a sorozatbeli Berényi Miklós megformálója is eltűnik a képernyőről, ő ugyanis korábban felmondott.

A sorozat rajongóinak aggodalomra azonban nincs ok, ugyanis az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter épp most nyilatkozott arról, hogy az RTL hosszú távon tervez a sorozattal.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában. Ma számoltunk be arról is, hogy napi műsor lesz az ATV Spiriten a Húzós, Rónai Egon műsora.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások