Ázsia Expressz, Ördög Nóra műsorvezetésével a TV2-n

A TV2 három nap után újra nagy műsorváltozásról döntött

Több fontos műsor érintett, beleértve a hétvégét és a hétköznapot is. Bosszankodhatnak a műsorújságok vásárlói.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az elmúlt hetekben szinte már teljesen általánossá vált, hogy a TV2 valamilyen műsorváltozást hajtott végre. Így történt ez például két hete hétvégén, majd a legutóbbi hétvégén, és most a héten, alig három nappal ezelőtt is jelentősebb műsorváltozások voltak. És ha ez még nem lenne elég bosszúság azoknak, akik a lapozgatós műsorújságból szeretnek tájékozódni, újabb rossz hírünk van a számukra.

A SorozatWiki ugyanis azt írja, hogy a most hét elején történt nagy műsorrendi változtatásokat újabbak követik a TV2-n, méghozzá már mától. Ördög Nóra utazós reality-jéből a hét eleji műsorváltozás után hosszabbra lettek vágva a hét eleji részek, mostantól viszont rövidebbre vannak vágva, vagyis már mától az Ázsia Expressz negyedórával rövidebb. A Tények Extra adáshossza változatlan maradt. Az Ázsia Expressz eltérő vágáshossza miatt azonban változik a Kapd el, ha tudsz! kezdési időpontja. Kasza Tibor nagyon alacsony nézettséggel futó vetélkedője mától 21:10-kor kezdődik.

Szombaton és vasárnap is változás lesz a TV2-n

Szombaton a 21:10-re kiírt Nyomd, Bébi, nyomd! című országos tévépremier film csak 22:35-kor kerül majd képernyőre. Helyette 21:10-kor harmadszorra is lesz Sztárban Sztár leszek! – A javából, mely várhatóan most is az előző vasárnapi normál adás ismétlése lesz.  Vasárnap este a tehetségkutató után, 20:45-kor az Ázsia Expressz 2. – Különkiadás lesz megint. Az eredetileg ekkorra tervezett film, a Lánytesók, pedig csupán 21:40-kor kerül majd képernyőre.

Más tévés hírek is olvashatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!