fbpx
Ázsia Expressz, Ördög Nóra műsorvezetésével a TV2-n

A TV2 három nap után újra nagy műsorváltozásról döntött

Több fontos műsor érintett, beleértve a hétvégét és a hétköznapot is. Bosszankodhatnak a műsorújságok vásárlói.

Az elmúlt hetekben szinte már teljesen általánossá vált, hogy a TV2 valamilyen műsorváltozást hajtott végre. Így történt ez például két hete hétvégén, majd a legutóbbi hétvégén, és most a héten, alig három nappal ezelőtt is jelentősebb műsorváltozások voltak. És ha ez még nem lenne elég bosszúság azoknak, akik a lapozgatós műsorújságból szeretnek tájékozódni, újabb rossz hírünk van a számukra.

A SorozatWiki ugyanis azt írja, hogy a most hét elején történt nagy műsorrendi változtatásokat újabbak követik a TV2-n, méghozzá már mától. Ördög Nóra utazós reality-jéből a hét eleji műsorváltozás után hosszabbra lettek vágva a hét eleji részek, mostantól viszont rövidebbre vannak vágva, vagyis már mától az Ázsia Expressz negyedórával rövidebb. A Tények Extra adáshossza változatlan maradt. Az Ázsia Expressz eltérő vágáshossza miatt azonban változik a Kapd el, ha tudsz! kezdési időpontja. Kasza Tibor nagyon alacsony nézettséggel futó vetélkedője mától 21:10-kor kezdődik.

Szombaton és vasárnap is változás lesz a TV2-n

Szombaton a 21:10-re kiírt Nyomd, Bébi, nyomd! című országos tévépremier film csak 22:35-kor kerül majd képernyőre. Helyette 21:10-kor harmadszorra is lesz Sztárban Sztár leszek! – A javából, mely várhatóan most is az előző vasárnapi normál adás ismétlése lesz.  Vasárnap este a tehetségkutató után, 20:45-kor az Ázsia Expressz 2. – Különkiadás lesz megint. Az eredetileg ekkorra tervezett film, a Lánytesók, pedig csupán 21:40-kor kerül majd képernyőre.

Más tévés hírek is olvashatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások