fbpx
tévé, távkapcsoló, tv

Műsorváltozás lesz a TV2-n is

Szombaton és vasárnap is.

A múlt hét hétvégéhez hasonlóan ezen a hétvégén sem az előre meghirdetett műsorrendben lesznek láthatók a TV2 egyes műsorai, feltehetőleg azért, hogy ezúttal is megszorongassák az RTL Klubot, ahogyan az a múlt hét végén történt.

Egy mai, a TV2 által kiadott közlemény végére elhelyezett információból derült ki, hogy szombaton 18:55-kor a Nagyfiúk 2 lesz képernyőn, majd 21 órától a Sztárban Sztár leszek! a javából. Márpedig a port.hu műsorújságja szerint eredetileg 18:55-kor a Warcraft: A kezdetek c. fantasy, majd 21:30-kor a Sokkal több mint testőr lett volna képernyőn szombaton.

Vasárnap 18:45-kor szombathoz hasonlóan képernyőn lesz a Sztárban Sztár leszek!, majd 20:40-kor az Ázsia Expressz Különkiadás következik. 21:35-kor lesz látható a Személyiségtolvaj című film, ami a múlt héten lett volna képernyőn, de akkor ugye a TV2 ugyancsak műsorváltozást hajtott végre, így akkor a film vetítése elmaradt.

A műsorújság szerint a Sztárban Sztár leszek 18:55-kor kezdődött volna és 21 órakor indult volna a Személyiségtolvaj.

Egyébként tegnap derült ki, hogy az RTL Klubon is műsorváltozás lesz vasárnap. Elképzelhetőnek tűnik, hogy az RTL Klub műsorváltozására reagál a TV2 most.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások