tévé, távkapcsoló, tv

Műsorváltozás lesz a TV2-n is

Szombaton és vasárnap is.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A múlt hét hétvégéhez hasonlóan ezen a hétvégén sem az előre meghirdetett műsorrendben lesznek láthatók a TV2 egyes műsorai, feltehetőleg azért, hogy ezúttal is megszorongassák az RTL Klubot, ahogyan az a múlt hét végén történt.

Egy mai, a TV2 által kiadott közlemény végére elhelyezett információból derült ki, hogy szombaton 18:55-kor a Nagyfiúk 2 lesz képernyőn, majd 21 órától a Sztárban Sztár leszek! a javából. Márpedig a port.hu műsorújságja szerint eredetileg 18:55-kor a Warcraft: A kezdetek c. fantasy, majd 21:30-kor a Sokkal több mint testőr lett volna képernyőn szombaton.

Vasárnap 18:45-kor szombathoz hasonlóan képernyőn lesz a Sztárban Sztár leszek!, majd 20:40-kor az Ázsia Expressz Különkiadás következik. 21:35-kor lesz látható a Személyiségtolvaj című film, ami a múlt héten lett volna képernyőn, de akkor ugye a TV2 ugyancsak műsorváltozást hajtott végre, így akkor a film vetítése elmaradt.

A műsorújság szerint a Sztárban Sztár leszek 18:55-kor kezdődött volna és 21 órakor indult volna a Személyiségtolvaj.

Egyébként tegnap derült ki, hogy az RTL Klubon is műsorváltozás lesz vasárnap. Elképzelhetőnek tűnik, hogy az RTL Klub műsorváltozására reagál a TV2 most.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti