tévé, távkapcsoló, tv

Műsorváltozás lesz a TV2-n is

Szombaton és vasárnap is.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A múlt hét hétvégéhez hasonlóan ezen a hétvégén sem az előre meghirdetett műsorrendben lesznek láthatók a TV2 egyes műsorai, feltehetőleg azért, hogy ezúttal is megszorongassák az RTL Klubot, ahogyan az a múlt hét végén történt.

Egy mai, a TV2 által kiadott közlemény végére elhelyezett információból derült ki, hogy szombaton 18:55-kor a Nagyfiúk 2 lesz képernyőn, majd 21 órától a Sztárban Sztár leszek! a javából. Márpedig a port.hu műsorújságja szerint eredetileg 18:55-kor a Warcraft: A kezdetek c. fantasy, majd 21:30-kor a Sokkal több mint testőr lett volna képernyőn szombaton.

Vasárnap 18:45-kor szombathoz hasonlóan képernyőn lesz a Sztárban Sztár leszek!, majd 20:40-kor az Ázsia Expressz Különkiadás következik. 21:35-kor lesz látható a Személyiségtolvaj című film, ami a múlt héten lett volna képernyőn, de akkor ugye a TV2 ugyancsak műsorváltozást hajtott végre, így akkor a film vetítése elmaradt.

A műsorújság szerint a Sztárban Sztár leszek 18:55-kor kezdődött volna és 21 órakor indult volna a Személyiségtolvaj.

Egyébként tegnap derült ki, hogy az RTL Klubon is műsorváltozás lesz vasárnap. Elképzelhetőnek tűnik, hogy az RTL Klub műsorváltozására reagál a TV2 most.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

ITBN 2019

Jön az ITBN, álhírekkel és médiás workshoppal

Az idén már 15. alkalommal megrendezendő Informatikai Biztonság Napján a budapesti Groupama Arénában több ezer érdeklődő gyűlik össze, hogy a kiberbiztonság aktuális kérdéseiről szerezzen információkat. Lesz médiás workshop is.

Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios leendő műsorvezetője és Nimród Dagan

Steiner Kristóf YouTube-on indít műsort

Tizenegy év után vegán gasztroformátummal tér vissza műsorvezetőként Steiner Kristóf, a címe: Kristóf’s Kitchen in The Studios. A műsort azzal a céggel közösen készíti, amelyik az RTL Klub kutyás műsorát is gyártja.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!