fbpx
műholdas tévé

Megérkezett a feltöltőkártyás tévézés a UPC Directhez

A UPC Direct új, előre fizetéses TV szolgáltatásának neve MyTime, és a mobilszolgáltatásból már jól ismert feltöltőkártyás (prepaid) működéshez hasonlít. Az újdonság nagy rugalmasságot biztosít a tévénézőknek, akik eldönthetik hónapról hónapra, mire van éppen szükségük.

A UPC Direct (azaz a műholdas UPC) kedden bejelentett új, előre fizetéses MyTime elnevezésű szolgáltatása lehetővé teszi, hogy mostantól a tévés csomagok között rugalmasan, akár egyik hónapról a másikra váltsanak az előfizetők. A szeptembertől elérhető MyTime szolgáltatás így mindig az aktuális igényekhez igazodik.

A MyTime segítségével a tévénézők előre eldönthetik, akár hónapról hónapra, hogy mely televíziós csomag műsorkínálatát szeretnék igénybe venni.

Akár egy feltöltőkártyás mobil

A MyTime működése hasonlít a mobiltelefonos világ feltöltőkártyáihoz, amelyek lehetővé teszik, hogy egy adott, előre befizetett összegért cserébe, adott időszakra hozzájussunk a szolgáltatáshoz. Előre fizetéses szolgáltatás lévén a MyTime az időszakos igényekre koncentrál, és költséghatékonyan menedzselhető: arra a hónapra történik a feltöltés, amikor a tévénézőknek ténylegesen szükségük van a tévészolgáltatásra, és olyan csomagra, amilyet épp szeretnének.

A UPC Direct ügyfelei így szezonról szezonra változtathatják az előfizetésüket.

A UPC Direct Magyarországon az első szolgáltató, amely egyszerre kínál hagyományos előfizetéses és havi szintű feltöltős televízió szolgáltatást is.

Egyik hónapban prémium tévécsomag, a másikban kisebb

A MyTime szolgáltatással a UPC Direct ügyfelei eldönthetik, hogy az adott hónapban a minimális feltöltési szintet jelentő Medium TV csomagot választják, vagy egy nagyobb csomag mellett döntenek. Sőt, arra is lehetőségük van, hogy prémium csomagokat – HBO Pak, HBO MaxPak, FilmBox Pak, Active Pak – adjanak az előfizetésükhöz és más típusú programokba, műsorokba is betekintést nyerjenek a feltöltési időszak alatt.

További rugalmasságot ad, hogy a feltöltés – amely egy hónapos időegységekre tagolódik – történhet a hónap bármely napján, nem szükséges a hónap elejére vagy végére ütemezni azt. Emellett az előfizetők eldönthetik, hogy havonta töltik fel a MyTime szolgáltatást, vagy több hónapra előre, akár maximum 12 hónapos időszakra egyszerre.

A UPC Direct MyTime nevű feltöltőkártyás szolgáltatásának honlapja
A UPC Direct MyTime nevű feltöltőkártyás szolgáltatásának honlapja

A MyTime feltöltés többféle módon is lehetséges: online feltöltéssel, vagy személyesen a UPC Direct partnereinél, ahol a feltöltéshez külön PIN-kódot is vásárolhatnak, felkészülve egy későbbi tévézési időszakra is.

Mivel a MyTime szolgáltatás független a felhasználótól, akár azt is megteheti bárki, hogy szeretteit, hozzátartozóit meglepi egy feltöltéssel, amennyiben ismeri a MyTime szolgáltatáshoz kapcsolódó smart kártyájuk számát.

A MyTime szolgáltatás új koncepcióját a McCann kreatív ügynökség vizualizálta, online és offline is bemutatva egy olyan tévészolgáltatás korlátlanságát, amit elérhetünk amikor és ahogyan csak akarunk.

A UPC Direct nemrég új tulajdonoshoz került.

Borító: 123rf. A kép illusztráció.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások