fbpx
Bochkor Gábor, #bochkor

Bochkor Gábor vallott a szakmai terveiről

A műsorvezető a Music FM megszűnése óta keresi új rádióját, bár az ATV-n most is vezet műsort. Ez utóbbi helyen számolt be arról, milyen egyéb tervei vannak.

Nehéz időket élt meg mostanában Bochkor Gábor, hiszen amellett, hogy zátonyra futott a kapcsolata Várkonyi Andreával, idén februárban a munkahelyét is elvesztette, amikor a Médiatanács elnémította a Music FM-et.

Bár Bochkor Gábor továbbra is tévézik (épp most vasárnap indult a #Bochkor című műsorának új évada az ATV-n), rádiós munkái még mindig nincsenek. A Music FM megszűnése óta tárgyal a rádiós a visszatérésről, de ezek a tárgyalások nem vezettek eddig sikerre. Nemrég az egyik bulvárlap, a Story magazin arról írt, hogy a Retro Rádióban térhet vissza, de ezt csak Bochkor Gáborhoz közelálló forrásra hivatkozva állították. A Media1 is úgy tudja, hogy Bochkor tárgyalt a fideszes médiaholding, a KESMA alá tartozó Retróval, arról azonban semmilyen információ nincs, hogy ez eredményre is vezetett volna, Bochkort pedig többször is hiába kerestük, nem vette fel a telefonját és visszahívást sem kaptunk az sms-ünkre.

A Blikk Rúzs azonban felfigyelt arra, hogy az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Bochkor érintette a témát. Ezt nyilatkozta a minap a rádiós:

„Az elsődleges számomra az, hogy visszakerüljek a rádiós szférába. Nagyon hiányzik, hiszen nekem ez az életem. Még a bioritmusomnak is hiányzik. Azóta is 4:15-kor kelek…”

Bochkor az Egyenes Beszédben azt is elárulta, mélyinterjúkat készítene példaképéhez, az amerikai botrányrádióshoz, Howard Sternhez hasonlóan, egy számára teljesen új platformon.

„Már gondolkozunk a kollégákkal azon, hogy a háttérben elindítunk valamit, mondjuk egy YouTube-csatornát. Sokszor felmerült már bennem, hogy ne csak szórakoztató jellegű műsort gyártsunk. Nagyon érdekelne, hogy mélyinterjúkat készítsek, de úgy érzem, hogy a mai magyar médiakörnyezetben kevésbé van erre igény” – vallotta be a rádiós.

Egyébként a YouTube-on elérhető a teljes beszélgetés.

További rádiós hírek találhatók a Media1 rádió rovatában. Ma számoltunk be arról is, hogy újabb városban, ezúttal Hevesben vesztette el frekvenciáját a Rádió 1.

Borító: Bochkor Gábor a #bochkor műsorvezetőjeként az ATV-n korábban
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások