Bochkor Gábor, #bochkor

Bochkor Gábor vallott a szakmai terveiről

A műsorvezető a Music FM megszűnése óta keresi új rádióját, bár az ATV-n most is vezet műsort. Ez utóbbi helyen számolt be arról, milyen egyéb tervei vannak.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Nehéz időket élt meg mostanában Bochkor Gábor, hiszen amellett, hogy zátonyra futott a kapcsolata Várkonyi Andreával, idén februárban a munkahelyét is elvesztette, amikor a Médiatanács elnémította a Music FM-et.

Bár Bochkor Gábor továbbra is tévézik (épp most vasárnap indult a #Bochkor című műsorának új évada az ATV-n), rádiós munkái még mindig nincsenek. A Music FM megszűnése óta tárgyal a rádiós a visszatérésről, de ezek a tárgyalások nem vezettek eddig sikerre. Nemrég az egyik bulvárlap, a Story magazin arról írt, hogy a Retro Rádióban térhet vissza, de ezt csak Bochkor Gáborhoz közelálló forrásra hivatkozva állították. A Media1 is úgy tudja, hogy Bochkor tárgyalt a fideszes médiaholding, a KESMA alá tartozó Retróval, arról azonban semmilyen információ nincs, hogy ez eredményre is vezetett volna, Bochkort pedig többször is hiába kerestük, nem vette fel a telefonját és visszahívást sem kaptunk az sms-ünkre.

A Blikk Rúzs azonban felfigyelt arra, hogy az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Bochkor érintette a témát. Ezt nyilatkozta a minap a rádiós:

„Az elsődleges számomra az, hogy visszakerüljek a rádiós szférába. Nagyon hiányzik, hiszen nekem ez az életem. Még a bioritmusomnak is hiányzik. Azóta is 4:15-kor kelek…”

Bochkor az Egyenes Beszédben azt is elárulta, mélyinterjúkat készítene példaképéhez, az amerikai botrányrádióshoz, Howard Sternhez hasonlóan, egy számára teljesen új platformon.

„Már gondolkozunk a kollégákkal azon, hogy a háttérben elindítunk valamit, mondjuk egy YouTube-csatornát. Sokszor felmerült már bennem, hogy ne csak szórakoztató jellegű műsort gyártsunk. Nagyon érdekelne, hogy mélyinterjúkat készítsek, de úgy érzem, hogy a mai magyar médiakörnyezetben kevésbé van erre igény” – vallotta be a rádiós.

Egyébként a YouTube-on elérhető a teljes beszélgetés.

További rádiós hírek találhatók a Media1 rádió rovatában. Ma számoltunk be arról is, hogy újabb városban, ezúttal Hevesben vesztette el frekvenciáját a Rádió 1.

Borító: Bochkor Gábor a #bochkor műsorvezetőjeként az ATV-n korábban

Szóljon hozzá!

Köves Slomó rabbi

Köves Slomóék is érdeklődtek a Hatoscsatorna megvásárlása iránt, de az eddigi tulajdonos az ATV-vel és több más szereplővel is tárgyalt

Paor Lilla, a Hatoscsatorna tulajdonosa és főszerkesztője a Media1-nek azt mondta, balról, jobbról és középről is vannak érdeklődőik, és ezek száma az elmúlt napokban tovább nőtt. Szavai szerint a leendő tulajdonos kilétéről egy hónapon belül döntenek, de más forrásból úgy hallottuk, hogy a kormánnyal jó kapcsolatokat ápoló Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség rabbijának környezetében úgy gondolják, övék lesz a csatorna.

tévé, távkapcsoló, tv

Soron kívüli vizsgálatot indít a műsorszolgáltatás és a műsorterjesztés piacán a Gazdasági Versenyhivatal

A GVH-hoz beérkezett jelzések szerint a televíziós műsorszolgáltatók a jelentősebb méretű műsorterjesztő vállalkozások számára kedvezőbb díjak mellett nyújtják szolgáltatásaikat, mint a kisebb műsorterjesztőknek. Így a hatóság szerint a kisebb műsorterjesztők hátrányos helyzetbe kerülnek a nagy kábeles és műholdas szolgáltatókhoz képest, vagyis torzulhat a műsorterjesztési piac. Korábban a kis- és közepes hazai hírközlési szolgáltatók Orbán Viktornak is írtak levelet a problémáról.