fbpx
tévé, távkapcsoló, tv

A TV2 műsorváltozással reagál az RTL Klubra

Pont akkor lesz műsorváltozás a TV2-n vasárnap este, amikor debütál az RTL-en egy új nagyszabású, ezentúl minden este jelentkező műsor, a Love Island.

Idén augusztus 13-án, egy nappal az RTL Klub hasonló sajtótájékoztatója előtt jelentette be a TV2 az őszi műsorrendjét.

A szeptember 1-je, azaz a naptár szerinti ősz első napja máris műsorváltoztatással kezdődik a TV2 által eredetileg meghirdetett programkínálathoz képest. A Sorozatwiki figyelt fel arra a csatornán látható promóra, ami azt népszerűsíti, hogy a TV2-n vasárnap 20:55-kor Ázsia Expressz különkiadás lesz a csatornán. Ez azért érdekes, mert eredetileg úgy volt (például a TV2 tévéműsorsújságjában is úgy szerepelt), hogy vasárnap ebben az időpontban a Személyiségtolvaj című mozifilm lesz képernyőn.

A TV2 részéről a változtatás mögött az állhat, hogy aznap, nagyjából épp ebben az időpontban, 21:05-kor debütál az RTL Klubon az új nagyszabású társkereső reality műsor, az egzotikus szigeteki Love Island.

A TV2-n történő műsorváltoztatásnak köszönhetően már 10 perccel a Love Island kezdete előtt a TV2 az Ördög Nóra vezette ázsiai utazós reality műsorral gyengítheti az ellenlábas csatorna nézettségét, azaz azt gondolhatják, hogy ha a Love Island előtt már elkezdődik egy saját gyártású, kedvelt műsor, az Ázsia Expressz, akkor az nézőket vihet el az RTL-től.

Most vasárnap este egyébként is nagy verseny várható az RTL és a TV2 között, ugyanis a TV2-n 19 órakor Sztárban sztár lesz, míg az RTL Klubon ekkor érkezik a Házasodna a gazda (ebben szintén társkeresés zajlik, csak épp hazai, vidéki környezetben), 20:05-től pedig az RTL Klubon a Jófiúk című új, saját gyártású rendőrös vígjáték-sorozat lesz képernyőn.

Jövő héten az addigra megérkező vasárnapi nézettségi adatok megírjuk majd, bejött-e a TV2 műsor-változtatásos stratégiája.

Frissítés

Időközben a TV2 is megerősítette közleményben a műsorváltozások tényét, sőt kiderült, hogy a Valami Amerika 3-at is bevetik a Love Island ellen, ami további műsorváltozással jár.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Unsplash

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások