fbpx
Csatári Gergő és Lola (jobbra), a Lola kicsi konyhája műsorában

Lola főzős műsort indított az M2-n

Az új műsor címe Lola kicsi konyhája, hetente jelentkezik ezentúl. A főzés mellett beszélgetnek is benne meghívott vendégekkel.

Új gasztroműsort indított az állami M2 Petőfi TV, a műsor címe Lola kicsi konyhája. Az MTVA sajtóirodájának a Media1-hez is eljuttatott közleménye alapján az új műsorban Korsós Judit, azaz a Lola néven ismert énekes-műsorvezető hétről hétre kedvenc receptjeit osztja meg a nézőkkel valamint a meghívott ismert vendégekkel.

„Nagyon szeretek főzni, számomra ez kikapcsolódás. Jó érzés finom étellel várni a páromat, vagy elkészíteni egy új receptet. Kifejezetten szeretem a magyaros konyhát, de az olaszos ételek és a tengeri herkentyűk is közel állnak hozzám” – idézi a közlemény Lolát.

„A Lola kicsi konyhája nem egy profi főzős műsor, nem a különleges konyhai fogásokról szól, hanem arról, hogy aki akar, az tud is főzni, és hogy kis odafigyeléssel milyen finom ételeket készíthetünk. Sosem késő elkezdeni, én például húszéves koromig nem is próbálkoztam” – tette hozzá a műsorvezető, aki manapság már otthonosan mozog a konyhában, rendszeresen elkészíti az étteremben kipróbált fogásokat, sőt még a tésztát is saját kezűleg gyúrja.

A főzés mellett a műsor fontos eleme a beszélgetés is: családi történetek, párkapcsolati témák, kellemes vagy éppen kínos sztorik is szóba kerülnek.

„Szeretnénk megmutatni, hogy milyen jókat lehet beszélgetni a konyhában. Főzés közben sokkal lazábban, kötetlenül lehet társalogni” – mondta.

Az első adás tegnap volt képernyőn, ebben Csitári Gergő műsorvezetőtárssal rozékacsamellet készítettek.

A Lola kicsi konyhája minden hétfőn 20:30-tól lesz látható az M2 Petőfi TV műsorán.

Ma derült ki az is, hogy Tatár Csilla saját talkshow-t indít az ATV-n. Ez közvetlenül a #bochkor új évada után lesz képernyőn vasárnaponként. Ugyanakkor nem folytatódik a Heti Dörgés Villám Gézával a Comedy Centralon.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában!

Borító: Csatári Gergő és Lola (jobbra), a Lola kicsi konyhája műsorában. Fotó: MTVA sajtóiroda
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások