Tatár Csilla, az ATV műsorvezetője

Tatár Csilla az ATV-n kap műsort

Mondd el Tatár Csillának címmel vezet majd saját talkshow típusú műsort, melynek producere is lesz, illetve annak gyártásában is részt vesz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Két év után ismét televíziós műsorvezetőként dolgozik majd Tatár Csilla, aki korábban 12 évet töltött a TV2-nél és 4 évet az MTVA-nál. Tatár Csilla ugyanis saját műsort kap az ATV-nél.

A műsor Mondd el Tatár Csillának címmel, vasárnap esténként lesz látható az ATV-n, derül ki a Blikk híréből. Tatár Csilla Facebook-oldaláról pedig az is kiderül, hogy szeptember 8-tól indul a műsor, méghozzá 21:30-tól.

Tatár Csilla az elmúlt időszakban a formátumot saját YouTube-csatornáján kísérletezte ki. A műsorban a 36 éves tévés ismert nőkkel beszélget az életről, az érzelmeikről, a gondolataikról. Régi vágya teljesült ezzel, hiszen már hosszú évek óta hitt ebben a műfajban.

„Nemrégiben megkeresett az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd, és örülök, hogy találkoztak az elképzeléseink, de annak talán még jobban, hogy szabad kezet kaptam és a saját formátumomat vihetem képernyőre. Ennek a műsornak nemcsak a vezetője, producere is vagyok. Így aztán teljesen más a felelősség is. Pláne amikor az ember egy sikeres csatorna arca lesz és egy kialakult brand részévé válik. Nem kis teher, de remekül érzem magam az ATV-nél” – mondta el a Blikknek Tatár Csilla.

Az első évad vendége lesz Peller Mariann, Kollányi Zsuzsi, Balázs Andi és Gaál Noémi.

Az ATV-n egyébként hamarosan indul a #bochkor új évada is, erről ide kattintva olvashatnak bővebben.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában, ahol arról is olvashatnak, hogy megszűnik a Heti Dörgés Villám Gézával a Comedy Centralon.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Magyar Reklámszövetség, MRSZ

Új elnökségi tagok az MRSZ-ben, változás a reklámtorta körül

Az idén 45 éves Magyar Reklámszövetség közgyűlése a két új elnökségi tag megválasztása mellett meghirdette 2020-as programját, melynek részeként megújul a 20 éves reklámtorta, közzétesznek a közterületi fehérlistát, és a reklámipar fenntarthatósága és az önszabályozás kerül az MRSZ fókuszába.

Mészáror Lőrinc nyilatkozik az ATV-nek

Mészáros Lőrinc embereihez került a Rádió 1 és a Best FM

Tulajdonost váltott a korábban Andy Vajna kormánybiztos érdekeltségében lévő Rádió 1 és a Best FM. Változás volt a kesmás Retro Rádió műsorgyártójaként is ismert RadioFactory nevű műsorgyártó cégnél is. A rádiós vállalkozások Orbán Viktor miniszterelnök felcsúti cimborájának (a gázszerelőből lett nemzetközi hírű milliárdos) embereihez kerültek.

Friderikusz Sándor, István Dániel és Bochkor Gábor Music FM Önindító c. műsorában

Összevissza beszélnek Bochkor Gábor rádiós jövőjéről

Egyre ellentmondásosabb információk érkeznek arról, merre folytatja tovább rádiós karrierjét a tavaly elnémított Music FM Önindítójának volt műsorvezetője. A napokban újabb verzió látott napvilágot, amit sokan máris kész tényként kezelnek, pedig a leírtak még közel sem tűnnek biztosnak.