Tatár Csilla, az ATV műsorvezetője

Tatár Csilla az ATV-n kap műsort

Mondd el Tatár Csillának címmel vezet majd saját talkshow típusú műsort, melynek producere is lesz, illetve annak gyártásában is részt vesz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Két év után ismét televíziós műsorvezetőként dolgozik majd Tatár Csilla, aki korábban 12 évet töltött a TV2-nél és 4 évet az MTVA-nál. Tatár Csilla ugyanis saját műsort kap az ATV-nél.

A műsor Mondd el Tatár Csillának címmel, vasárnap esténként lesz látható az ATV-n, derül ki a Blikk híréből. Tatár Csilla Facebook-oldaláról pedig az is kiderül, hogy szeptember 8-tól indul a műsor, méghozzá 21:30-tól.

Tatár Csilla az elmúlt időszakban a formátumot saját YouTube-csatornáján kísérletezte ki. A műsorban a 36 éves tévés ismert nőkkel beszélget az életről, az érzelmeikről, a gondolataikról. Régi vágya teljesült ezzel, hiszen már hosszú évek óta hitt ebben a műfajban.

„Nemrégiben megkeresett az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd, és örülök, hogy találkoztak az elképzeléseink, de annak talán még jobban, hogy szabad kezet kaptam és a saját formátumomat vihetem képernyőre. Ennek a műsornak nemcsak a vezetője, producere is vagyok. Így aztán teljesen más a felelősség is. Pláne amikor az ember egy sikeres csatorna arca lesz és egy kialakult brand részévé válik. Nem kis teher, de remekül érzem magam az ATV-nél” – mondta el a Blikknek Tatár Csilla.

Az első évad vendége lesz Peller Mariann, Kollányi Zsuzsi, Balázs Andi és Gaál Noémi.

Az ATV-n egyébként hamarosan indul a #bochkor új évada is, erről ide kattintva olvashatnak bővebben.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában, ahol arról is olvashatnak, hogy megszűnik a Heti Dörgés Villám Gézával a Comedy Centralon.

Szóljon hozzá!