Villám Géza. Fotó: indafoto.hu

Megszűnik a Heti Dörgés Villám Gézával

Villám Géza azt írta, nem volt egy hullámhosszon a Comedy Central vezetőségével egy csomó gyártási kérdésben, de jó nézettséggel ment a műsor. Az egyik tévés oldal szerint viszont arról lehet szó, hogy nem volt elégedett a nézettséggel a Comedy Central tévécsatornát működtető Viacom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

„RIP Heti Dörgés Vége a nyárnak és egyre többen kérdezik, hogy mikor folytatódik a Heti Dörgés Villám Gézával. A szomorú hír az, hogy a Heti Dörgéstől el kell búcsúznunk. 🙁 Nem titok, hogy a Comedy Central vezetőségével nem voltam egy hullámhosszon egy csomó gyártási kérdésben. A vártnál lényegesen jobb nézettségi adatok ellenére viharosan készült a műsor hétről hétre. A produkció hónapjai alatt a vérnyomásom olyan magasra szökött, hogy onnan még Klein Dávid is visszafordult volna. A jó hír viszont, hogy hamarosan jön új sorozatom, „A túlélés csodálatos világa”, amiben Bear Gryllst nagyon durván lenyomom és már a vérnyomásomtól sem kap infarktust többé a kardiológusom”

– olvasható abban a bejegyzésben, amit Szabó Gál András (Villám Géza), a Comedy Central tévécsatorna Heti Dörgés Villám Gézával című műsorának műsorvezetője tett közzé Facebook-oldalán hétfőn.

A témával foglalkozik a Sorozatwiki is. Ők az általuk megtalált Facebook-bejegyzés ellenére azt írják, hogy tudomásuk szerint az vezetett a műsor megszűnéséhez, hogy a Viacom, azaz a Comedy Central tévécsatornát is üzemeltető médiavállalat nem volt  elégedett a műsor nézettségével. Ezt azonban nem hivatalos információk alapján írja az oldal. Bár a műsor megszűnését a Viacom is megerősítette nekik, a médiavállalatnál nem reagáltak érdemben kérdésekre.

A Comedy Central csatornán Villám Géza saját gyártású talkshowja február végén kezdett. A műsor bevállalósan indult: a Nemzeti Együttműködés Rendszerét (NER) is nevetségessé tette, már a beharangozó videó is kifigurázta azt.

A műsorból az első évadban 12, félórás (nettó 22 perces) részt vettek fel.

Ezzel a műsorral tért vissza a médiába hosszú idő után Villám Géza, azaz Szabó Gál András, aki korábban rádiósként is ismert volt, de sokan ismerik mint a Budapest–Bamako-rally főszervezőjét is.

Borító: Szabó Gál András korábban. Fotó: indafoto.hu

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!