fbpx
Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezetője a UPC előtt

Már a Vodafoné a UPC Magyarország

Teljesen lezárult a tranzakció, melynek során a Vodafone Magyarország tulajdonába került a UPC Magyarország.

Sikeresen lezárult a Vodafone Csoport és a Liberty Global közötti tranzakció, melynek következtében a Vodafone Magyarország lett a UPC Magyarország 100 százalékos tulajdonosa – jelentette be a Vodafone csütörtökön.

A két szolgáltató mostantól egy cégcsoportként közösen bővíti gigabit képes szolgáltatásait, de a Vodafone és a UPC egyelőre különálló vállalatként működnek tovább, az ügyfeleket pedig változatlanul, az eddig megszokott ügyfélszolgálati csatornákon szolgálja ki.

A Vodafone az egyesülést követően mind a vállalati, mind a lakossági szegmensben képes lesz teljes körű konvergens szolgáltatások nyújtására.

„A Vodafone és a UPC mostantól egy cégcsoportként növekedik tovább, vezetékes és mobil, IoT és konvergens tapasztalataira alapozva pedig egyre több innovatív gigabit képes szolgáltatást kínál majd családoknak, egyéni előfizetőknek és vállalatoknak egyaránt” – mondta Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója.

„Az egyesült vállalat személyes fejlődési lehetőséget és inspirációt fog kínálni a kollégák számára is. Felelősségtudatos vállalatként pedig növekedésünk közben elsődleges fontosságú marad a csapat számára a fenntartható működés, és hogy az egész ország számára elérhetővé tegyük a digitalizálódó társadalom nyújtotta előnyöket” – tette hozzá a vezérigazgató.

A Vodafone jelezte, hogy új konvergens, az egyesülés előnyeit kihasználó ajánlatokat is kidolgoznak,  de ez egyelőre folyamatban van.

A Vodafone és a UPC jelenlegi szerződéseit a felvásárlás nem érinti: az ügyfelek a szolgáltatásokat változatlan feltételekkel vehetik igénybe és ügyeiket is változatlan módon intézhetik a megszokott ügyfélszolgálati csatornákon.

A tulajdonosváltásról a www.vodafone.hu/vodafoneupcneked és  a www.upc.hu/vodafoneupcneked oldalakon adnak további tájékoztatást.

Idén július 18-án számoltunk be róla, hogy az Európai Bizottság hozzájárult, hogy a Vodafone Csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

További, a mobil piaccal kapcsolatos híreket találnak olvasóink a Media1 mobil rovatában.

borítókép: Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezetője a UPC előtt
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások