fbpx
artportal

Bővült az Adaptive Media portfóliója

A legnagyobb hazai művészeti magazin hirdetési felületeit is az Adaptive Media értékesíti ezentúl.

Az Artportal.hu-val bővült az Adaptive Media portfóliója – jelentette be a reklámértékesítő ház kedden.

A tájékoztatás szerint a partneri együttműködés júliustól érvényes. A cég az Artportal.hu-val a sales house életmód témájú elérését szeretné tovább bővíteni.

Az Artportal.hu független kortárs művészeti magazinként elsősorban a hazai és nemzetközi képzőművészeti élet történéseivel foglalkozik.

artportal

Az oldal főleg a művészet és kultúra iránt érdeklődőket célozza, de a szakmai körökön kívül is érthető nyelven íródó friss, aktuális és érdekes tartalmával a klasszikus hírmédia fogyasztóihoz is közel viszi a kortárs művészet témáit – legyen szó a múzeumi világról, a műgyűjtésről, a művészet és a piac összefüggéseiről vagy akár hazai és nemzetközi művészeti jellegű rendezvényekről, ajánlókról.

Az együttműködés értelmében a sales house az Artportal.hu display hirdetési megoldásainak értékesítését végzi.

Az Adaptive Media által értékesített portfólió idén már több jelentős oldallal bővült. Januárban csatlakozott hozzájuk az Otthontérkép csoport, majd márciusban jelentették be, hogy a 444 portál testvéroldala, a Qubit is csatlakozik hozzájuk.  Ugyancsak márciusban kötött partneri megállapodást portálunk, a Media1 az Adaptive-val, de ekkor csatlakozott a céghez a Pöttyöslabda.hu is. Ezután májusban a DailyMotion nemzetközi videómegosztóval kötöttek megállapodást, amit azután idén júniusban a CVOnline-nal kötött megállapodás követett.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások