artportal

Bővült az Adaptive Media portfóliója

A legnagyobb hazai művészeti magazin hirdetési felületeit is az Adaptive Media értékesíti ezentúl.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az Artportal.hu-val bővült az Adaptive Media portfóliója – jelentette be a reklámértékesítő ház kedden.

A tájékoztatás szerint a partneri együttműködés júliustól érvényes. A cég az Artportal.hu-val a sales house életmód témájú elérését szeretné tovább bővíteni.

Az Artportal.hu független kortárs művészeti magazinként elsősorban a hazai és nemzetközi képzőművészeti élet történéseivel foglalkozik.

artportal

Az oldal főleg a művészet és kultúra iránt érdeklődőket célozza, de a szakmai körökön kívül is érthető nyelven íródó friss, aktuális és érdekes tartalmával a klasszikus hírmédia fogyasztóihoz is közel viszi a kortárs művészet témáit – legyen szó a múzeumi világról, a műgyűjtésről, a művészet és a piac összefüggéseiről vagy akár hazai és nemzetközi művészeti jellegű rendezvényekről, ajánlókról.

Az együttműködés értelmében a sales house az Artportal.hu display hirdetési megoldásainak értékesítését végzi.

Az Adaptive Media által értékesített portfólió idén már több jelentős oldallal bővült. Januárban csatlakozott hozzájuk az Otthontérkép csoport, majd márciusban jelentették be, hogy a 444 portál testvéroldala, a Qubit is csatlakozik hozzájuk.  Ugyancsak márciusban kötött partneri megállapodást portálunk, a Media1 az Adaptive-val, de ekkor csatlakozott a céghez a Pöttyöslabda.hu is. Ezután májusban a DailyMotion nemzetközi videómegosztóval kötöttek megállapodást, amit azután idén júniusban a CVOnline-nal kötött megállapodás követett.

Szóljon hozzá!

Kovács Angel Marianna újságíró otthona és a postahivatal a ház aljában, amit a HírTV nem mutatott meg

A HírTV valótlan tartalmú riportot közölt arról, hogy a 24.hu egyik újságírója egy postahivatalban lakik

Folytatódik a Varga Zoltán, a Central Médiacsoport tulajdonosa ellen hetek óta tartó országos médiaháború, amibe most már a KESMA tévécsatornája egy 24.hu-s újságírót is belekevert, miközben a Hír Televízió az újságíró lakcímét a hatályos adatvédelmi törvény ellenére jogosulatlanul nyilvánosságra hozta, és úgy csinált, mintha lehetséges lenne, hogy egy újságíró egy postahivatalban lakjon.

Marsi Anikó és Gönczi Gábor a TV2 Tények Stúdiójában

Megbünteti a Médiatanács a TV2 Tények Plusz című műsorát, de az M1 Híradót és a HírTV Bayer Showját nem

Közel 1 millió forintot kell befizetnie a TV2-nek, amiért hírnek álcázta a fideszes médiaholdinghoz tartozó Bors kereskedelmi információját. A HírTV-s Bayer Show esetében ezúttal sem állapított meg jogsértést a testület a nőkre vonatkozó megjegyzés miatt, és az M1 Híradó az ARD-vel kapcsolatos műsorrészletét sem tartja aggályosnak a testület, amely egyébként visszaengedi az éterbe az általa már többször elnémított Vörösmarty Rádiót, és elkészült egy olyan kutatással, ami alapján állítólag a közmédia volt a koronavírus-helyzet nagy nyertese.