fbpx
A Central Médiacsoport és a Central Digitális Média Kft. bejárata

Central Médiacsoport: A digitális igazgató vette át a távozó marketingigazgató feladatait

Bognár Bálint vette át a Mészáros Kinga vezérigazgatóval egyszerre távozó Baráth Andrea feladatait.

Több mint egy hónapja már, hogy a Media1 elsőként beszámolt róla: a vállalat többségi tulajdonosával és elnökével (Varga Zoltánnal) feloldhatatlannak bizonyuló konfliktusa miatt távozó Mészáros Kinga vezérigazgatóval egyszerre ugyancsak távozik Baráth Andrea, a Central Médiacsoport marketingigazgatója, akit Mészáros vitt a céghez.

Hiába kértük, a médiavállalat azóta sem volt hajlandó reagálni a Baráth távozásával kapcsolatos kérdéseinkre, a távozásról pedig értesülésünk szerint még a Central berkein belül is többen a Media1-ről hallottak először.

Dr. Baráth Andrea, a Central Médiacsoport távozó marketingigazgatója
Dr. Baráth Andrea, a Central Médiacsoport volt marketingigazgatója

A kreativ.hu-nak azonban végül ma mégis hajlandók voltak elismerni a változást. Azt írták, Baráth Andrea közös megegyezéssel távozott júliustól.

Megerősítették azt is, hogy a cégnél alig több mint egy évet eltöltő vezető feladatait, így a BrandLab vezetését Bognár Bálint digitális divízióigazgató vette át, legalábbis átmenetileg.

Bognár Bálint
Bognár Bálint

Bár Bognár Bálint munkája Baráth Andrea eddigi feladataival kiegészül, divízióvezetőként valamelyest tehermentesítheti őt, hogy mint arról beszámoltunk, Szigeti Péter, a 24.hu eddigi főszerkesztője lapigazgatóként folytatja karrierjét, és néhány, eddig Bognár Bálint által felügyelt termékkel (vezess.hu, autóMagazin) egészülnek ki Szigeti feladatai. Ezzel összefüggésben Szigeti helyett Pető Péter eddigi főszerkesztő-helyettes lesz a 24.hu főszerkesztője. A változásokkal egyszerre távozott Müller András, a vezess.hu vezetője, a digitális terület egyik régi munkatársa.

Bognár Bálint egyébként tavaly május óta lát el divízióvezetői feladatokat a Central Médiacsoportnál.

A Central Médiacsoporttal függ össze az a hír is, hogy a D. Tóth Kriszta alapította WMN értékesítési vezetője lett az eddig centrálos, nosalty.hu-s Török Noémi.

Borító: A Central Médiacsoport Zrt. és a Central Digitális Média Kft. bejárata a Montevideo utcában Budapesten. Fotó: Ladányi András, Media1
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások