fbpx
Azurák Csaba, a TV2 távozó munkatársa

Kiderült, hol folytatja karrierjét Azurák Csaba, a TV2 volt műsorvezetője

Azurák Csaba a tévézés után most kommunikációs és marketingigazgatóként próbálja ki magát.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Azurák Csaba, a TV2 Tények és az 1/1 Azurák Csabával egykori műsorvezetője lett júliustól a Budapest Honvéd kommunikációs és marketingigazgatója.

Az egykori tévés közel két évtizednyi televíziózás után próbálja ki magát az új szerepkörben.

„Közös ismerősök révén találkoztam a Honvéd új tulajdonosaival, akikkel kötetlenül tudtunk beszélgetni a csapat és a klub kommunikációjáról. Kiderült, hogy nagyon sok mindenben passzolnak az elképzeléseink, ugyanúgy gondolkozunk különböző dolgokról, irányvonalakról. Mindannyian úgy tartjuk, hogy a klub kommunikációjának a szurkolókat kell szolgálnia. Ebből a beszélgetésből jutottunk el odáig, hogy felkértek a Honvéd kommunikációs és marketingigazgatói posztjára”

– nyilatkozta Azurák Csaba a sportklub honlapjának.

Az új kommunikációs és marketingigazgató azt is mondta, hogy a Honvéd Médiaközpontnak növelnie kell a tartalomgyártást.

„A kollégáimmal együtt arra törekszünk, hogy mindennap többször oszthassunk meg olyan információkat, videókat, grafikákat, amelyekből a szurkolóink tájékozódni tudnak. De emellett nagyon fontos, hogy a játékosainknak és a klubnak is építsük a brandjét, s erősítsük azt, ami egyébként tény: a Honvéd ma az egyik legszerethetőbb magyar fociklub. Nemcsak a legendás múltja és a sikeres jelene, hanem a jövőbeni tervei alapján is.”

Azurák Csaba idén áprilisban jelentette be, hogy távozik a TV2-től. Azurák a TV2 egyik legrégebbi képernyőse volt. 18 évet töltött a TV2 Média Csoportnál, innen közös megegyezéssel távozott. vállalati közlemény szerint közös megegyezéssel.

Azurák Csaba 2001-ben a Napló munkatársa volt, majd később a Tények című műsornak is műsorvezetője volt. Az elmúlt években legutóbb 1/1 Azurák Csabával címmel vezetett közéleti jellegű magazinműsort a TV2-nél. Azurák TV2-s karrierje során több más műsorban, például a Mokka című reggeli műsorban és a Mutatóban is dolgozott.

További karrierhíreket találnak a Media1 Karrier rovatában. Ma számoltunk be róla, hogy két fontos rovat vezetője is távozik a hvg.hu-tól.

Szóljon hozzá!