Csák Ambrus, a Story TV volt vezetője, polgármester-jelölt

A Story TV volt vezetője elindul a választásokon

Polgármesternek jelölteti magát Csák Ambrus, a Story4-et működtető tévés médiacég egyik volt vezetője, értesült a Media1.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Elindul az őszi önkormányzati választásokon Csák Ambrus, a Story TV-t üzemeltető Digital Media and Communications Zrt. volt vezetője, értesült a Media1.

Csák Ambrus polgármesternek jelölteti magát Csongrádon.

Információinkat Csák Ambrus is megerősítette, aki elmondta, hogy 18 éves koráig Csongrádon élt, a felesége is csongrádi, 2 éve pedig aktívabban is elkezdtek tevékenykedni a városban. „A helyi vállalkozók felkérésére döntöttem úgy, hogy elvállalom függetlenként a polgármester-jelöltséget” – nyilatkozta portálunknak a volt médiás vezető.

Csák Ambrus hozzátette: „Azt gondolom, hogy részben a nagyvállalati finanszírozással kapcsolatos közel 7 éves szakmai tapasztalatommal, a TV-nél eltöltött kicsit több mint 4 éves vezetői tapasztalatommal, kapcsolataimmal aktívan segíteni tudok a városnak. Csongrádnak minden adottsága megvan ahhoz, hogy Dél-Alföld ékszerdobozává váljon, de ehhez azt gondolom, aktív összefogásra, és egy közel 15 éves tervezett városfejlesztési koncepcióra van szükség, ahol nem a politika irányítja a gazdaságot, hanem a gazdaság irányítja a politikát. Hatékony, polgári együttműködéssel a város sikeresen, tervezett koncepció mentén fejlődhet és válhat alföldi sikersztorivá”.

Csák Ambrus 2015-től a gazdasági igazgatója, 2016 december és 2018 február között cégvezetője, majd egy évig igazgatósági tagja volt a Story TV-t üzemeltető Digital Media and Communications Zrt.-nek.

Csák Ambrus egy kis videót is készített politikai terveiről.

Az elmúlt időszakban több egykori és jelenlegi médiás is úgy döntött, beszáll a helyi politikába. A múlt héten derült ki, hogy Rékasi Károly, a Barátok közt főszereplőjét alakító színész Soroksáron jelölteti magát önkormányzati képviselőnek, Rékasi a Media1-nek arról is nyilatkozott, marad-e az RTL Klub népszerű sorozatában. Korábban a Szerencsekerék egykori műsorvezetőjéről, Klausmann Viktorról derült ki, hogy Gyöngyösön őt indítja a Fidesz.

A Klubrádió volt műsorvezetője, a Józsefvárosban élő Pikó András józsefvárosi polgármesternek jelölteti magát. Bár megpróbálta, Kálmán Olga főpolgármesteri tervei egyelőre meghiúsultak. Puzsér Róbert végül az előválasztáson sem vett részt Budapesten.

Borítókép: Csák Ambrus, a Story TV-t működtető DMC volt vezetője, polgármester-jelölt Csongrádon.

Szóljon hozzá!

Meghamisított Orbán-interjú 2016 decemberében

Az 1950-es éveket idézi F. Gábor szerint, ahogyan őt elítélték az Orbán-interjú állítólagos megváltoztatásáért

Folytatódik F. Gábor újságíró évek óta tartó kálváriája a 2016 decemberében jelentős változtatásokkal megjelent, megbütykölt Orbán-interjú ügyében. Noha korábban az újságíró számos, az ennek elkövetésével őt vádoló ügyészség állításának hitelességét megkérdőjelező ellentmondásra világított rá, ma a bíróság még súlyosbította is a végig az ártatlanságát hangoztató, az elkövetés tényét megkérdőjelező médiamunkás büntetését, amit a miniszterelnöki interjú állítólagos megváltoztatásáért kapott. F. Gábor a Media1-nek elmondta, mit gondol erről az egész ügyről, és azt jelezte: a Kúriához fordul az 1950-es éveket idéző eljárás miatt.

koronavírus, maszk, covid-19

Kizökkentette a rutinból a karantén a kommunikációs szakmát

Jól vették a járvány kommunikációs kihívásait a magyar vállalatok a kommunikációs szakma megítélése szerint. A szakemberek úgy látják: a járvány „érdekes és újszerű” feladatokat hozott, hatékonyabb, kreatívabb lett a vállalati kommunikáció ebben az időszakban. Nyilvánvalóvá vált emellett, hogy a belső kommunikációt nem lehet elhanyagolni – derül ki az Uniomedia kommunikációs ügynökség és a Media1 hírportál közös kutatásából.