fbpx
Klausmann Viktor, a TV2 Szerencsekerék című műsorának vezetőjeként.

A Fidesz a Szerencsekerék egykori műsorvezetőjét indítja Gyöngyösön

Ősszel kiderül, hogy Klausmann Viktor mellé szegődik-e a szerencse és annyi szavazó, hogy politikai fordulat legyen Gyöngyösön, ahol jelenleg baloldali polgármester van.

Klausmann Viktor, a TV2 Szerencsekerék című régi vetélkedőjének egykori műsorvezetője elindul a polgármesteri címért Gyöngyösön, ahol ő lesz a Fidesz polgármester-jelöltje az őszi önkormányzati választáson.

A Fidesz gyöngyösi szervezete a múlt héten hozta meg döntését, hogy Klausmann Viktort ajánlja a választópolgárok figyelmébe, derül ki Horváth László, Gyöngyös és térségének országgyűlési képviselőjének bejelentéséből – számolt be a Kékes Online.

Horváth azt mondta, Klausmann Viktornak széles ismertsége és sok szövetségese van, aki nem megosztja a gyöngyösieket, hanem egy közös cél érdekében képes egyesíteni őket.

Klausmann Viktor úgy nyilatkozott, hogy szerinte Gyöngyös jó hely, de a városnak új lendületre van szüksége.

A Szerencsekerék egykori műsorvezetője hozzátette: a megtisztelő megkereséseken túl, a kormánypárt ajánlása a kellő erőt is megadja számára, ezért vállalta a polgármester-jelöltséget. Klausmann egyúttal köszönetet mondott mindenkinek, aki tett és tesz azért, hogy Gyöngyös ma itt tart.

Gyöngyös vezetője jelenleg a baloldali Hiesz György, vagyis politikai fordulatra lenne szükség ahhoz, hogy Klausmann Viktor vehesse át a város vezetését.

Klausmann Viktor döntésével tovább nő az egykori médiásokból a politika világába átülők száma. Korábban Puzsér Róbert, majd a múlt héten Kálmán Olga, ma pedig a Klubrádió műsorvezetője, Pikó András döntött úgy, hogy beszáll a politikába és megméretteti magát. (Puzsér Róbert és Kálmán Olga főpolgármesterként, Pikó András józsefvárosi polgármesterként tevékenykedne a továbbiakban.) A kormánypárt részéről sem példa nélküli, hogy a médiából kerül hozzájuk valaki: ez történt például korábban Pálffy Istvánnal, a TV2 Tények egykori hírolvasójával is, aki a KDNP színeiben lett országgyűlési képviselő 2010 és 2014 között.

Klausmann Viktor 1988–1989 között a Dunántúli Naplónál dolgozott, majd 1989–1990 között A Helyzet Lapkiadó Kft. újságírója volt, később szabadúszó lett. A Szerencsekerék társműsorvezetői pozíciója mellett olyan műsoroknál is dolgozott képernyősként mint az Ablak, A reggel, a Napraforgó, a Tízórai, a Jogoskodó, az Izomláz, a Jó reggelt, de egy időben ő vezette a lottóhúzásokat kísérő Lottóshowt is.

Legutóbbi tévés megbízatása a kormánypárti Echo TV-hez kötődik. Itt 2017-től a Tudakozó című műsornál volt.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások