tévé, tv, távkapcsoló

A TV2 premierek nélkül fut neki a nyár eleji estéknek

Sőt több esti műsora is ismétlés lesz a hamarosan életbe lépő nyári műsorrendjében.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Miközben mind az RTL Klub, mind a Duna több újdonságot is kínál esténként a nézőknek a nyári műsorrendjében is, addig a TV2-n semmilyen premier tartalom nem lesz nyár elején a főműsoridőben – írja a Műsorvízió.

Az oldal megemlítette, hogy a TV2 csak az RTL Klub után vált át nyári műsorrendre. Eddig ez a taktika elég jól bejött, hiszen az RTL Klub nyári műsorrendjének egyik kiemelt műsorát, a Megtörve (Carpisma) című török sorozatot egyelőre nagyon le tudta nyomni a TV2 a Bezár a bazár! című vetélkedőjével. Azonban a Műsorvízió szerint később már nem lesz ilyen jó helyzetben a TV2, mert miközben az RTL Klubon a Barátok közt is képernyőn marad nyáron, addig előbbi csatornán két műsor foglalja majd csak el a hétköznap estéket: egy nem premier tévésorozat, és az egyik saját gyártású műsor ismétlése.

A TV2-n csak az esti kínálatban lesz változás, délután minden a szokott időben kezdődik majd, és a Tények kezdési időpontja is 18 óra marad. A hírműsor után azonban már nem a Bezár a bazár, hanem a Hegyi doktor – Újra rendel 8. évada lesz képernyőn hétköznaponként 19:10-től. A német doktoros sorozatot 2015-ben mutatták be Németországban, és 2016 októberében már látható volt a Dunán Magyarországon is.

A TV2 estéi a doktoros széria után 20 órától a Ninja Warrior Hungary sportvetélkedő 2018-as, második szezonjával folytatódnak. A műsor reklámokkal együtt 3 órát tölt majd ki, majd utána késő éjjel egy másik ismétlés, a Magánnyomozók második évada következik. Hétvégente esténként filmeket sugároz majd a TV2.

Frissítés 20:02

A témával a hír megjelenése óta foglalkozik a SorozatWiki is. Azt írják, hogy nem a Műsorvízió által megjelölt június 24-i időpontban kezdődik a TV2-nél a nyári műsorrend, hanem már hamarabb, jövő héten hétfőn, június 17-én. A SorozatWiki tudomása szerint a Bezár a bazár mostani évada ezen a héten pénteken már véget ér, a jövő héten pedig már kizárólag ismétléseket sugároz a TV2 belőle.

Az oldal egyébként úgy tudja, hogy július végétől már sugároz premier tartalmat is a csatorna, vagyis nem úgy lesz, mint tavaly, amikor az egész nyarat már látott műsorokkal töltötte meg a TV2.

Épp most jelentette be a Sony Pictures Televison Networks, hogy milyen premierekkel készül a nyárra a magyarországi csatornáin.

Borító: Loewe Technologies, Unsplash

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Anadolu hírügynökség

Vádat emeltek a török állami hírügynökség munkatársai ellen Egyiptomban

Álhírterjesztéssel vádolják őket. Az újságírók bebörtönzésében élen járó országok toplistáján 2. helyen végző Törökország és a 3. helyen végző Egyiptom eközben azon vitatkozik, melyik ország kevésbé tisztelője a sajtó szabadságának. A letartóztatottak közül egyébként egy fő mostanra hazatért Törökországba.

Dankó Rádió

Megújult a Dankó Rádió

Az eddigi Csendül a nóta, száll a muzsika szlogenjét lecserélték, de más, ennél jelentősebb változások is vannak az állami rádiónál.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!