A Younger 5. évadának egyik jelenete.

A Sony nyárra is premiereket ígér magyar tévécsatornáira

A Sony Pictures Television Networks a TV2 stratégiájával ellenkező módon fut neki a nyárnak.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A Media1 olvasói már értesülhettek róla, hogy a TV2 rengeteg ismétléssel és különböző, náluk vagy más csatornákon már vetített, nem premier jellegű esti tartalmakkal fut neki a nyár első felének, sőt várhatóan július végéig így is marad ez.

Bár az RTL Klub nyári műsorrendjében is vannak ismétlések beiktatva, azért így is vannak premier jellegű tartalmaik, mint amilyen például a Megtörve is. Más kérdés, hogy egyelőre a Megtörve nemigazán hozott jó nézettségeket, sőt.

Időközben kiderült, hogy a Sony Pictures Televison Networks (SPTN) sem kívánja követni a TV2 nyári stratégiáját, ugyanis épp a minap érkezett sajtóanyag, melyben azt írják:

A Sony magyarországi tévécsatornáin több évad- és sorozatpremierrel is készül a forró napokra.

Júniusban debütál a Sony Max csatornán a Szex és New York alkotóitól a Younger ötödik évada, jön a küzdelmes kapcsolatot bemutató Gázos páros negyedik, majd – júliusban az – ötödik évada, de a csatornára érkezik a DC Comics képregénye alapján készült Supergirl negyedik évada is.

A kórházas sorozatok rajongóinak a VIASAT3 csatornán július 1-jétől a gyógyításé lesz a főszerep hétköznap esténként: 19 órától jönnek az igaz történeten alapuló New Amsterdam részei, 20 órától pedig újdonságként mutatkozik be az Éjszakai műszak.

Íme a részletek a csatornától származó információk alapján.

Gázos páros

Június 15-én szombaton 23 órakor érkezik a Gázos páros negyedik évadának premiere a Sony Maxra.

A sorozatban Gretchen és Jimmy, a két magányos lélek mindennapjait és igencsak buktatókkal teli kapcsolatát követhetjük nyomon.Mindkettőjük szentül hiszi, hogy karriert építeni, párkapcsolatban élni és gyereket nevelni, vagyis beállni a sorba, maga a halál, ahogy azonban telik az idő, szépen lassan megtanulják elfogadni a maguk és egymás hibáit. A folyamat azonban nem ennyire egyszerű.

Miután Gretchen a harmadik évad végén elfogadta Jimmy lánykérését, mégis egyedül marad, a srác ugyanis egészen egy lakókocsiparkig menekül az elköteleződés és a változás elől. A balul elsült lánykérés után mindketten próbálnak új kapcsolatokat kialakítani, de sem Jimmy, sem Gretchen nem tud továbblépni: egyfolytában vissza-visszatérnek egymáshoz. Július 6-án aztán startol az 5. évad a SonyMax műsorán.

Younger

A fiatalos anyuka, Liza, június 19-én szerdán 20:30-kor tér vissza a Sony Max csatornára a Younger ötödik évadával.

Miután negyvenes évei elején úgy érezte, élete nem azon a pályán halad, mint szeretné, Liza kihasználta fiatalos külsejét, és magát 26 évesnek kiadva új munkahelyen kezdte elölről karrierjét.

A hazugságnak azonban ára van, a munka, a randizás és a család sokszor nehezen fér meg egymás mellett. A negyedik évadnak Josh és Claire bökkenőktől nem épp mentes írországi esküvőjével lett vége, az ötödik évad elején viszont ismét Amerikában járunk, az események pedig tovább pörögnek: Edward L. L. Moore új könyvet készül kiadni, egy botránynak köszönhetően azonban úgy tűnik, ez nem valósulhat meg, Josh visszatér Brooklynba, Liza és Charles kénytelenek az érzéseikről beszélni, Kelsey és Zane továbbra is rivalizál, Liza titkai pedig nincsenek biztonságban. Egy biztos, az ötödik évad sem tartogat unalmas perceket.

New Amsterdam

Július 1-jén 19 órától az igaz történetet feldolgozó New Amsterdamban Dr. Max Goodwin elszánt, megosztó stílusú főorvos küldetését követhetjük nyomon, amint minden erejével azon fáradozik, hogy rendbe szedje Amerika legrégebbi, ennek ellenére megfakult hírnevű kórházát.

Közvetlenül utána, 20 órától pedig az Éjszakai műszakban egy csapat frontról visszatért orvost ismerünk meg, akik egy San Antonio-i kórház sürgősségi osztályának éjszakai személyzetéhez csatlakoznak. Minden erejükre és harcközelben szerzett tapasztalatukra szükség lesz, ha helyt akarnak állni ebben a kaotikus környezetben.

Supergirl

A DC Comics képregénye alapján készült sorozatban, a Supergirl negyedik évadában Kara, egy kryptoni lány történetét követhetjük nyomon, aki unokatestvérével, Supermannel együtt indult pusztuló bolygójukról, azonban egy űrbéli fantomzónának köszönhetően 13 évvel később érkezett a Földre.

Képességeit ő sem tudja véka alá rejteni, és fiatal felnőttként szívesen állítja őket az emberiség szolgálatába. A harmadik évad Supergirl és Selena Földért folytatott ádáz harcával ért véget, Kara azonban nem pihenhet sokáig, a Cadmus még működő sejtjei földönkívüli párti politikusok elleni merényletekre készülnek. Azt írja sorozatáról a Sony, hogy a negyedik évad is bőven tartogat még meglepetéseket. Ezeket július 15-től hétköznaponként 22 órától a Sony Max műsorán lehet majd látni.

Sony Max premierek

  • Gázos páros 4. évad országos premier: június 15-től hétvégenként dupla epizódokkal 23:00-tól
  • Younger 5. évad országos premier: június 19-től minden hétköznap 20:30-kor
  • Gázos páros 5. évad országos premier: július 6-tól hétvégenként dupla epizódokkal 23:00-tól
  • Supergirl 4. évad országos premier: július 15-től hétköznaponként 22:00-kor

VIASAT3 premierek

  • Éjszakai Műszak 1. évad országos premier: július 1-jétől hétköznaponként 20:00-kor
  • Éjszakai Műszak 2. évad országos premier: július 11-től hétköznaponként 20:00-kor
  • Éjszakai Műszak 3. évad országos premier: július 31-től hétköznaponként 20:00-kor
Borító: A Younger 5. évadának egyik jelenete. Fotó: SPTN

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti