Megszűnik Sebestyén Balázs RTL-es műsora, vagy csak szünetre küldik?

Sebestyén Balázs csalódottan beszélt a Gyertek át című RTL-es műsora kapcsán a Rádió 1-en, a Balázsék című műsorban. Az RTL Magyarország az egyik bulvárlapnak egyelőre csak dodonai választ adott a Gyertek át folytatását illetően. Közben Sebestyén Balázs a témával foglalkozó Borsot bírálja, kemény szavakkal.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Várhatóan nem éri meg a következő, hatodik évadot az RTL Klub Gyertek át! című sztárvetélkedője, Sebestyén Balázs tévéműsora, legalábbis a Bors szerint.

A bulvárnapilap hallotta Sebestyén Balázs tévés-rádiós műsorvezetőt, amint arról beszélt a Rádió 1-en jelentkező reggeli műsorában, a Balázsékban, ahol az RTL-es Gyertek át című megszűnésére utaló kijelentéseket tett.

A KESMA bulvárlapjának beszámolója szerint a rádióműsorban Sebestyén műsorvezetőtársa, Rákóczi Feri arról beszélgetett egy hallgatóval, hogy szokott-e tévét nézni, mire a fiatal lány azt mondta, csak a Gyertek át!-ot, és szívesen elmenne a műsor forgatására. Sebestyén Balázs ezek után azt válaszolta, szívesen teljesítené a lány kívánságát, hogy segítsen páros belépőt szerezni, de ez nem lehetséges.

„Ha forgatnánk, akkor meghívnálak, de már nem forgatunk. És valószínűleg már nem is fogunk. Egy csomó jó műsort elkaszálnak az RTL-en, ez az egyik” – mondta Sebestyén, aki azt is mondta, nem érti, hogy mehet a sztárokkal és poénokkal teli műsora a levesbe.

Sebestyén Balázs azért némi reménnyel is kecsegtetett ezek után.

„Lehet, folytatjuk, de most van egy kis szünet, úgy mondják, »nyári szünet«, meglátjuk, mi lesz ősszel” – ütött meg végül némiképp optimistább hangot.

A Bors szerint Sebestyén Balázs könnyedén beszélt a műsor halálhíréről, de azért csalódottság volt kiérezhető.

RTL: A megfelelő időben tájékoztatást adunk

A bulvárnapilap megkereste az RTL Magyarországot is, ahol azt a hivatalos választ kapták a Marketing és Kommunikációs Igazgatóságról, hogy a Gyertek át! erre az évadra megrendelt összes epizódját leforgatták már, a műsor pedig nagy sikerrel megy, a nézők szeretik.

Az RTL Magyarország hozzátette:

„Arról, hogy mikor jönnek össze a sztárok ismét Balázs nappalijában, és még milyen műsorban látható majd Sebestyén Balázs, a megfelelő időben tájékoztatni fogjuk a sajtót és a nézőket is.”

Sebestyén Balázs a Borsot támadja, szerinte nem szabad elhinni, amit a lap ír

Időközben Sebestyén Balázs a Facebook-oldalán visszatért a témára. Azt írja, nem szabad elhinni, amit a Bors írt, mert csak rosszindulatúak a lap munkatársai és állandóan kavarnak.

„Borsnak meg nem elhinni amit ír, azt hogy rosszindulatúak és állandóan kavarják a sz…rt, ezt már sajnos megszokhattuk tőlük! Sem a viccet sem az iróniát nem értik.. Kiragadnak egy rádiós megszólalásban egy fél mondatot és valóságnak próbálják beállítani egyáltalán nem meghallva azt, amit utána mondtam! A kislányt aki írta a cikket, sajnos nem hajtja semmilyen szakmai ambíció csak a merő rosszindulat és a sz..rkavarás!”

Új, magyar sorozatokkal erősít az RTL Klub

Az RTL Magyarország egyébként több újdonsággal is készül a következő időszakra, amiről néhány információt a Media1-en ide kattintva olvashatnak. Ilyen újdonság például, hogy Kalamár Tamás, a Barátok közt volt producere új napi telenovellát készít az RTL számára, Bátrak Földje címmel. Kapitány Iván filmrendező pedig egy új rendőrös sorozatot készít magyar színészekkel, illetve a több nagy sikerű magyar sorozatot elkészítő Filmservice Kft.-vel, Jófiúk címmel.

Borítókép: Sebestyén Balázs, a Gyertek át című sztárvetélkedő műsorvezetője. Fotó: RTL Magyarország sajtószoba

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az Atreju nevû rendezvényen, a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) párttalálkozóján

Orbán Viktor beismerte: nincs baloldali médiatúlsúly Magyarországon

A magyar miniszterelnök Rómában, nagy nyilvánosság előtt beszélt szombaton arról, hogy nincs baloldali túlsúly Magyarországon. Tavaly, sőt idén év elején is még ennek ellenkezőjét állította nyilvánosan, pedig már akkor is szinte mindent eluralt a Fidesz-barát újságírás Magyarországon.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!