fbpx
Főnök Inkognitóban, RTL Klub

Tarolt a Főnök inkognitóban

Közel háromszor akkora közönségarányt ért el az RTL Klub új késő esti műsora mint a TV2-n vele szemben futó műsor.

Tegnap, hétfőn lépett életbe az RTL Klub új hétköznap esti műsorrendje, és került képernyőre első alkalommal a néhány hete beharangozott, a Cápák Között című műsort felváltó új produkció, a Főnök inkognitóban. Bár az első adás alapján még nehéz lenne megítélni a hosszú távú fogadtatását, ráadásul vele szemben a TV2-n egy megismételt műsor ment, a Főnök inkognitóban első napi nézettségi mutatói igencsak biztatóak lehetnek az RTL számára. A műsor, ahol cégvezetők beépülnek az alkalmazottjaik közé,  15,15 százalékos közönségarányt ért el a kereskedelmileg kiemeltnek tekintett 18-49 év közöttieket magába foglaló korcsoportban – derül ki a Sorozatwikiről.

Az RTL Klub új dokurealityje annak ellenére hozott ennyire szép közönségarányt, hogy késő este került képernyőre. A vele egy időben a TV2-n látható Pénzt vagy éveket! ismétlés viszont majdnem csak harmadakkora közönségarányt tudott felmutatni, ugyanis 5,7 százalékot produkált.

Az első részben egyébként a Pizza King tulajdonosa nézett szembe a valósággal. Melhem Saad először pizzakészítőként próbálta ki magát.

A pizzakészítés után a Pizza King alapítója futárnak állt. Így ismerkedett meg Tomival, aki hónapok óta sikertelenül próbál családot alapítani kedvesével.

A pizzás cég alapítója olyan durva hibákat látott az egyik új üzletben, hogy idegességében rögtön bezáratta a boltot.

Végül Melhem Saad elbeszélgetett az üzletvezetővel, aki az új üzlet nyitásakor nem volt a helyzet magaslatán, és adott neki egy utolsó esélyt.

Az egész főműsoridős nézettségnek is jót tett az új műsor

Egyébként a visszarövidült Fókusz 17,1 százalékos közönségarányt ért el, ami szintén jó eredmény. A Konyhafőnök-Visszavágó 15,4 százalékot ért el, amivel a gasztro reality épp hogy megugrotta az esti csatornaátlagot. A TV2-n a Bezár a bazár! 14,6 százalékot ért el, ami ugyan jól teljesítmény a csatorna esti főműsoridős átlagához képest. de Majka és Tilla műsora  így is alulmaradt az RTL Klub magazin és főzőműsorával szemben.

Nagyon rosszul teljesített a TV2-n a Bank, mely 8,6 százalékot ért el, és így kikapott a Konyhafőnöktől és a Barátok Közt című sorozattól is. A Barátok közt 12,7 százalékkal szintén gyengélkedett, de a napi sorozat nézettsége jelentős időpontváltozások után néhány napig mindig beesik – jegyezte meg a Sorozatwiki.

Az RTL Klub főműsoridőben 15 százalékos közönségarányt hozott, míg a TV2 csupán 10,4 százalékot, így az RTL Klub 4,6 százalékponttal nyerte a hétfő estét. Az RTL Klub főleg azért teljesített ennyire jól, mert az elmúlt hetekkel ellentétben késő este sem csökkent le a nézettsége, köszönhetően a Főnök inkognitóban tarolásának.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások