RTL Klub Házasodna a gazda

Újraindul az RTL Klub társkereső műsora

Visszatér a Házasodna a gazda az RTL Klubra. Már zajlik a toborzás.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Ismét elindítja társkereső műsorát az RTL Klub, amelyben olyan vidéki emberek keresik a párjukat, akik gazdálkodásból élnek.

A Házasodna a gazda című dokureality-ben gazdálkodó életmódot folytató, vidéki, egyedülálló (lehet elvált, özvegy, agglegény, szingli is) nők és férfiak keresik a szerelmet.

Az RTL Klub internetes oldalán már toborozza azokat a gazdasszonyokat és gazdákat, akik földművelésből, borászatból, állattartásból, erdő-, hal- vagy biogazdálkodásból élnek, önálló egzisztenciával rendelkeznek, keményen dolgoznak és szeretnének párt találni maguknak.

A jelentkezésre buzdító felhívás csütörtök estétől látható majd a csatornán. A műsor nem díszletek között zajlik, hanem a gazdák világában, ahol a ház, a kert, az állatok, a föld van középpontban. Ennek köszönhetően  – ahogy az 2012-ban már látható volt a Házasodna a gazda első évadában – ez nem egy hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen miliője és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az  állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

A csatorna a tervek szerint nyár elején mutatja be azokat a szereplőket, akik majd ősztől keresik a párjukat.

A házasodna a gazda műsorvezetője Nádai Anikó lesz, aki a következőt tanácsolja a jelentkezőknek: „Ha mindennapi kenyered gazdasági munkával keresed és nincs kivel megosztanod, akkor jelentkezz!”

A műsorba mától várják a gazdák jelentkezését, a www.rtl.hu/gazda oldalon.

Szóljon hozzá!