RTL Klub Házasodna a gazda

Újraindul az RTL Klub társkereső műsora

Visszatér a Házasodna a gazda az RTL Klubra. Már zajlik a toborzás.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Ismét elindítja társkereső műsorát az RTL Klub, amelyben olyan vidéki emberek keresik a párjukat, akik gazdálkodásból élnek.

A Házasodna a gazda című dokureality-ben gazdálkodó életmódot folytató, vidéki, egyedülálló (lehet elvált, özvegy, agglegény, szingli is) nők és férfiak keresik a szerelmet.

Az RTL Klub internetes oldalán már toborozza azokat a gazdasszonyokat és gazdákat, akik földművelésből, borászatból, állattartásból, erdő-, hal- vagy biogazdálkodásból élnek, önálló egzisztenciával rendelkeznek, keményen dolgoznak és szeretnének párt találni maguknak.

A jelentkezésre buzdító felhívás csütörtök estétől látható majd a csatornán. A műsor nem díszletek között zajlik, hanem a gazdák világában, ahol a ház, a kert, az állatok, a föld van középpontban. Ennek köszönhetően  – ahogy az 2012-ban már látható volt a Házasodna a gazda első évadában – ez nem egy hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen miliője és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az  állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

A csatorna a tervek szerint nyár elején mutatja be azokat a szereplőket, akik majd ősztől keresik a párjukat.

A házasodna a gazda műsorvezetője Nádai Anikó lesz, aki a következőt tanácsolja a jelentkezőknek: „Ha mindennapi kenyered gazdasági munkával keresed és nincs kivel megosztanod, akkor jelentkezz!”

A műsorba mától várják a gazdák jelentkezését, a www.rtl.hu/gazda oldalon.

Szóljon hozzá!