Tiltakozó hozzászólások az NMHH oldalán a Music FM elnémításakor

Lincshangulat a médiahatóság oldalán a Music FM megszűnése miatt

A médiahatóság emberei rengeteg, és kőkemény hangot megütő tiltakozó hozzászólást kaptak a Music FM megszűnése után.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Media1 egyik rendszeres olvasója hívta fel rá a figyelmünket, hogy érdemes benéznünk a 89.5 Music FM-et csütörtök éjfélkor elnémító Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Facebook-oldalára, mivel az oda kitett internetes posztokat komoly ostrom alá vették a csütörtök éjjel bezárt Music FM kedvelői. (Vannak szép számban, hiszen a Music FM Facebook oldala az egyik legnagyobb hazai internetes közösséggé formálódott, mostanra 722 ezer kedvelővel.)

Kiválasztottunk néhány hozzászólást a médiahatóság oldaláról példaként (a hitelesség kedvéért az esetleges helyesírási hibák meghagyásával):

 • A demokráciia sötét napja, ti szarházi farvizen evező gerinctelen undoritó férgek. hihetetlen, hogy egy ilyen banda képes az emberek ellen tenni akik szeretik az amit ti megszüntettek!
  Okádunk tőletek
 • Kedves Médiatanács! Ha már üresen marad a frekvencia! Mi a jó édes Istenért nem lehet kiadni azt a nyomorult frekvenciát a 89.5 Music Fm részére???? Inkább mínuszos bulit csináltok, csak hogy a vezéretektől meg kapjátok a jó kis prémiumot meg a nagy jutalmakat. Nem kívánok nektek semmi jót!
 • Több mint 750ezer hallgatónak szereztek szomorúságot azzal hogy megszüntettétek a Music FM-et!Őszintén remélem az élet vissza adja nektek hogy igy semmibe vettetek bennünket!Nemzetivel kezdödik a nevetek hát én is a NEMZET egyik állampolgára vagyok és nekem hiányozni fog a kedvenc rádióm!Majd zuhantok mé g ti magasról nagyot!Orbán bérencek!!!!
 • Rohadjatok meg,vissza az ország kedvenc rádióját,úgysem hallgatunk mást,erről ne is álmodjatok!😡
 • Kedves NemTisztelt Nemzeti????? akármilyen HATÓSÁG!!! Az ország SZÉGYENEI VAGYTOK!!!!! 750 000 ember előtt bizonyítottátok be, hogy mennyire nem számít az emberek véleménye ebben az országban. Az új nevetek az én szememben: az ORSZÁG SZÉGYENE HATÓSÁG
 • Mocskos kormány-seggnyaló banda, nem bírtátok elviselni, hogy volt egy rádióállomás, ahol nem a Brüsszel-Soros-migráns nótát játszották, mi? Forduljatok fel mind!!
 • Jah, Rohadjatok meg! Vissza a Music FM-et! Ennél jobb rádió úgyse lehet! De főleg, hogy nem lesz semmi a frekvenciájukon!
  Hát normálisak vagytok Ti bazdmeg?!?
 • Rohadt szemétláda gecik!!!!MUSIC FM!!!!!
 • Hulladék nyomorult banda….
 • Mocskos diktátor seggnyalók. Minden mondva csinált indokkal megszüntetni egy rádiót mert nem azt a segget nyalják amit ti. Remélem mind meg pusztultok ti férgek… Fulladjatok meg mind… Még hogy nem szüntetnek meg senkit akik nem a fürer seggét nyalják. Mocskos gecik vagytok mind…
 • Undorító amit csináltok! Remélem eltudtok számolni az unokátoknak vagy a gyereketeknek !!!!!!
 • Szégyeljétek magatokat ti semmirekelő,hatóságot játszó magukat “nemzetinek “nevező ócska banda! A nemzetet semmibe veszitek,annak életét keserítitek meg.A panaszokat soha korrekt módon”Nemzetien” nem voltatok képesek megoldani!Az [email protected] szemét műsorokat a tv-ben természetesen nem vagytok képesek megszűntetni! Egy pökhendi ócska kapa-kasza kerülő szélhámos csürhe vagytok.Ezek voltatok évekkel ezelőtt is és most is!

Az NMHH egyébként épp munkaerőt is keres a Facebook oldalán. Ezt a hirdetést sem kímélték az elnémított Music FM kedvelői. Ilyen reakciók érkeztek az alá:

 • Majd egymillió embert sikerült felbasznotok és még ti kerestek munkaerőt erre?
 • Taknyok közé vajon ki akar menni melózni?
 • Csak annyit mondok erre: A történelem ismétli magát. Lásd Rómaiak. Pont ezt akarták – azt nemgyüttössze – ez se fog.

Az egyik hozzászóló attól tart, hogy esetleg később az NMHH ki fogja törölni ezeket a kritikus hozzászólásokat.

Ezt írja az illető:

Amúgy, az a baj, hogy holnap reggel mikor felásítanak és feltűnik, hogy ez kurvára nem tetszik az embereknek, akkor mi lesz? Az, hogy inkább adok szögénnyke fb moderátoromnak 130 helyett 140 ezret, csak takarítsa már el innen ezeket a kommenteket. Amaz meg öröl csóróm, hogy tud venni plusz 3 csokit hó végén pluszba.

A Médiatanács által elnémított Music FM  az ország és Budapest 4-5. leghallgatottabb rádiója volt, csütörtökről péntekre virradó éjjel, pontban éjféltől százezrek maradtak kedvenc rádióállomásuk nélkül.  Érdekes az is, hogy a bezárását megelőzően csütörtökön a Music FM online streamingje volt a leghallgatottabb magyar netrádió, letaszítva a trónról olyan szereplőket mint a Rádió 1 és a Retro Rádió. A netes adással azonban egyelőre ugyancsak felhagyott a Music FM.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!