puszipajtások, hanyatlik a szabadság, négy év után. Fotó: Ladányi András, Media1

Puszipajtások, különös véletlen (?) egy óbudai CBA-ban

Ladányi András kollégánk egy óbudai CBA-ban fotózta az alábbi képet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Mindig érdemes egymás mellé tenni a friss újságokat, az alternatív valóságokat, amelyeket a különféle borítók bemutatnak. Ma azonban az óbudai CBA munkatársai valamilyen megmagyarázhatatlan jelenségnél fogva úgy rendezték el a friss lapokat, a Hócipő hetilapot, a Népszavát és a Magyar Nemzetet (a Magyar Idők utódját), hogy ebből a következő volt kiolvasható.

Puszipajtások!  Hanyatlik a szabadság. Négy év után.

Történt mindez annak a CBA hálózatnak az egyik üzletében, melyről sok mindent lehetett jósolni sokáig, de azt aligha vártuk, hogy pont innen érkezik majd ilyen kijelentés, hiszen a bolthálózatot sokáig Fidesz-közelisége miatt bírálták. Persze valószínűleg a különös elrendezés csak a véletlen műve, mintsem egy CBA-s dolgozó kritikája a Nemzeti Együttműködés Rendszeréről, de aztán ki tudja.

A Népszava Hanyatlik a szabadság című cikke egyébként arról szól, hogy a Freedom House legújabb jelentése szerint az EU-ban Magyarországon a legrosszabb a jogállami helyzet, tovább romlott a média helyzete is. (A kormány persze a szokásos üzenettel reagált a bírálatra: a Freedom House a Soros-hálózat része.) A Magyar Nemzetben ebben a Négy év után című cikkben tagadják meg a Magyar Nemzet 2015. február 6-i időszakát, amikortól egészen 2018 áprilisáig, Simicska Lajos kapitulálásáig szabadon beszámolhattak a kormány stiklijeiről, illetve írhattak kormánykritikus véleménycikkeket is. A Puszipajtások Pintér Sándor belügyminiszter és Polt Péter legfőbb ügyész különös kapcsolatára mozdult rá.

Fotó: Ladányi András, Media1

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

RTL Klub

Átalakulnak az RTL Klub estéi

Az új műsorrend életbe lépése szinte az összes hétköznap esti műsort érinteni fogja, többek között a Barátok Közt, a Fókusz, a XXI. Század és a Doktor Murphy is érintett.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!