fbpx
Villám Géza. Fotó: indafoto.hu

Kiderült, hol folytatja Villám Géza

A NER aligha fog örülni ennek a műsornak, kivéve, ha van humora. Villám Géza a Comedy Centralon kap a NER-t is nevetségessé tevő műsort.

Egy ideje már hallani lehetett, hogy visszatér a médiába Villám Géza, és egy televíziós műsornál folytatja karrierjét. Arról viszont csak találgatások voltak, melyik tévécsatornán kerül majd képernyőre a hivatalosan Szabó Gál Andrásként anyakönyvezett ismert médiaszemélyiség.

Ma viszont a Nonstop+ elnevezésű, a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete (MEME) által szervezett tévés szakmai konferencián a Comedy Central humorcsatornát működtető Viacom médiavállalat képviselője röviden bemutatott egy műsort, amelynek a címe:

Heti Dörgés Villám Gézával

Az derült még ki, hogy az új műsor február 25-től lesz képernyőn a Comedy Centralon, és az itt lejátszott rövid előzetes alapján a Nemzeti Együttműködés Rendszerének működtetői aligha fognak neki örülni, ha nem lesznek humorérzéküknél. A bejátszott előzetesben letelepedési kötvényeket emlegettek, amiket TAO pénzből dobálnak, a falon pedig, ahol az egyik jelenet látszódik, Áder János fotója is látható volt, vagyis úgy tűnik, a NER nevetségessé tétele sem áll távol a műsortól.

A Villám Géza vezette műsort egyébként a „valóságnál nincsen viccesebb” szlogennel fogják reklámozni, ahogy a Comedy Central Facebook-falán már meg is teszik.

Villám Géza 1993-ban lett rádiós műsorvezető. Dolgozott a Danubius és a Juventus Rádióban, valamint a Rádió Bridge-nél is. A legnagyobb népszerűséget itt érte el, ahol telefonos átverésekkel szórakoztatta a hallgatóit. 1998-ban azonban teljesen visszavonult a rádiózástól. 2006-ban az RTL Klubon látható Ecopoly című gazdasági műsorban volt zsűritag. Ezeken kívül az egyik alapítója volt a Budapesti Holokauszt Múzeumnak és a már említett Budapest-Bamako ralinak.

Frissítés: A comment.com blog tegnap késődélután szintén írt az új műsorról. A posztból plusz információként kiderült még, hogy a műsorból az első évadban 12, félórás (nettó 22 perces) részt vesznek fel. A blog a magyar Daily Show-ba oltott Last Week Tonightként emlegeti a műsort, mely az előző hét országos és globális híreit dolgozza fel szatirikus, vicces, néha abszurd formában úgy, hogy a házigazda és esetenként meghívott vendégei kommentálják a politikai/közéleti híreket grafikákkal, animációkkal, audiovizuális tartalmakkal megtámogatva.

Íme néhány részlet Villám Géza korábbi egyéb műsoraiból:

A Heti Dörgés Villám Gézával első adása február 25-én 22 órakor kezdődik majd a Comedy Centralon.

Kiemelt kép: Villám Géza. Fotó: indafoto.hu
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások