Villám Géza. Fotó: indafoto.hu

Kiderült, hol folytatja Villám Géza

A NER aligha fog örülni ennek a műsornak, kivéve, ha van humora. Villám Géza a Comedy Centralon kap a NER-t is nevetségessé tevő műsort.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Egy ideje már hallani lehetett, hogy visszatér a médiába Villám Géza, és egy televíziós műsornál folytatja karrierjét. Arról viszont csak találgatások voltak, melyik tévécsatornán kerül majd képernyőre a hivatalosan Szabó Gál Andrásként anyakönyvezett ismert médiaszemélyiség.

Ma viszont a Nonstop+ elnevezésű, a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete (MEME) által szervezett tévés szakmai konferencián a Comedy Central humorcsatornát működtető Viacom médiavállalat képviselője röviden bemutatott egy műsort, amelynek a címe:

Heti Dörgés Villám Gézával

Az derült még ki, hogy az új műsor február 25-től lesz képernyőn a Comedy Centralon, és az itt lejátszott rövid előzetes alapján a Nemzeti Együttműködés Rendszerének működtetői aligha fognak neki örülni, ha nem lesznek humorérzéküknél. A bejátszott előzetesben letelepedési kötvényeket emlegettek, amiket TAO pénzből dobálnak, a falon pedig, ahol az egyik jelenet látszódik, Áder János fotója is látható volt, vagyis úgy tűnik, a NER nevetségessé tétele sem áll távol a műsortól.

A Villám Géza vezette műsort egyébként a „valóságnál nincsen viccesebb” szlogennel fogják reklámozni, ahogy a Comedy Central Facebook-falán már meg is teszik.

Villám Géza 1993-ban lett rádiós műsorvezető. Dolgozott a Danubius és a Juventus Rádióban, valamint a Rádió Bridge-nél is. A legnagyobb népszerűséget itt érte el, ahol telefonos átverésekkel szórakoztatta a hallgatóit. 1998-ban azonban teljesen visszavonult a rádiózástól. 2006-ban az RTL Klubon látható Ecopoly című gazdasági műsorban volt zsűritag. Ezeken kívül az egyik alapítója volt a Budapesti Holokauszt Múzeumnak és a már említett Budapest-Bamako ralinak.

Frissítés: A comment.com blog tegnap késődélután szintén írt az új műsorról. A posztból plusz információként kiderült még, hogy a műsorból az első évadban 12, félórás (nettó 22 perces) részt vesznek fel. A blog a magyar Daily Show-ba oltott Last Week Tonightként emlegeti a műsort, mely az előző hét országos és globális híreit dolgozza fel szatirikus, vicces, néha abszurd formában úgy, hogy a házigazda és esetenként meghívott vendégei kommentálják a politikai/közéleti híreket grafikákkal, animációkkal, audiovizuális tartalmakkal megtámogatva.

Íme néhány részlet Villám Géza korábbi egyéb műsoraiból:

A Heti Dörgés Villám Gézával első adása február 25-én 22 órakor kezdődik majd a Comedy Centralon.

Kiemelt kép: Villám Géza. Fotó: indafoto.hu

Szóljon hozzá!