fbpx
Villám Géza. Fotó: indafoto.hu

Villám Géza visszatér a médiába?

Egy várhatóan idén induló tévéműsornak lesz a főszereplője.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Visszatér a médiába, és egy új szórakoztató típusú tévéműsor főszereplője lesz a hivatalosan Szabó Gál Andrásként anyakönyvezett, de Villám Gézaként ismertté vált rádiós médiaszemélyiség, aki az elmúlt években a Budapest-Bamako Rali főszervezőjeként dolgozott. Erről a SorozatWiki ír, hozzátéve, hogy hiába hívták fel emiatt Villám Gézát, mert ő nem erősítette meg, de nem is cáfolta az információt a médiába való visszatéréséről.

A SorozatWiki felidézte: Villám Géza 1993-ban lett rádiós műsorvezető. Dolgozott a Danubius és a Juventus Rádióban, valamint a Rádió Bridge-nél is. A legnagyobb népszerűséget itt érte el, ahol telefonos átverésekkel szórakoztatta a hallgatóit. 1998-ban azonban teljesen visszavonult a rádiózástól. 2006-ban az RTL Klubon látható Ecopoly című gazdasági műsorban volt zsűritag. Ezeken kívül az egyik alapítója volt a Budapesti Holokauszt Múzeumnak és a már említett Budapest-Bamako ralinak.

Az a hírből nem derül ki, hogy mely tévécsatornán indul a műsor, amelynek szereplője lesz, de annyi bizonyos, hogy a forgatások pár hét múlva már el is kezdődnek, és a tervek szerint még idén képernyőre kerül.

Kiemelt kép: Villám Géza. Fotó: indafoto.hu
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!