fbpx

Tóth Ákos

Jelen című hetilap

Jelentős számlatartozás miatt bontott szerződést a Jelennel a nyomda, ahol mostanáig a hetilap készült

A Media1 információi szerint azért nem jelenik meg ezen a héten a Lakner Zoltán főszerkesztette Jelen című hetilap, mert az újságot mostanáig előállító nyomda úgy döntött, nem hitelezi tovább a kiadót annak jelentős összegű, több tízmillió forintot elérő elmaradt számlatartozásai miatt. Tóth Ákost, a kiadó ügyvezetőjét kérdezte a Media1 az ügyről, aki ezt nem is tagadta, de biztosított bennünket, hogy az újság a jövő héttől újra meg tud majd jelenni egy másik nyomdánál, és az eddigi nyomda felé keletkezett tartozást is rendezni fogják.

Tóth Ákos, a Józsefváros Újság mb. főszerkesztőjének búcsúzása a lap december 18-i számában

Búcsúzik Tóth Ákos, a Józsefváros Újság megbízott főszerkesztője

A Józsefváros Újság most megjelent újabb lapszámában úgy búcsúzott el az ideglenes főszerkesztő, hogy közben elmagyarázta, mi történt az előző alkalommal, ami a bírálatokhoz vezetett. A mostani számban egyébként interjú jelent meg a fideszes frakció egyik tagjával, Pikó András polgármester képmása pedig szinte teljesen eltűnt.

Rózsa Péter a Hír TV Egyenesen című műsorának vendégeként 2018 májusában

Ezek a 168 Óra leendő főszerkesztőjének tervei

Rózsa Péter a Media1-nek számolt be elsőként nyilvánosan a terveiről. Szólt arról is, marad-e rendszerkritikus a 168 Óra. Szavai alapján kiderült: a leköszönő Tóth Ákos főszerkesztő mellett ugyancsak távozó főszerkesztő-helyettesek utódjainak megtalálása még hátra van.

A 168 Óra hetilap legutóbbi lapszámának egy részlete

Főszerkesztőváltás a 168 Óránál

Rózsa Péter, a Klubrádió eddigi főszerkesztő-helyettese veszi át a hetilap irányítását Tóth Ákostól. Távozik Lakner Zoltán és Krajczár Gyula, Tóth Ákos két helyettese is.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások