fbpx

edukáció

Balogh Levente (Az álommeló) és Herman Péter Pierre (RTL)

„A televízió egy nagyon jó platform számomra” – Interjú Balogh Levente üzletemberrel és Herman Péterrel, az RTL kreatívigazgatójával

Balogh Levente, az egyik legsikeresebb magyar nagyvállalkozó, a Szentkirályi Ásványvíz alapítója, emellett mint a Media1.hu-nak elárulta, mostanra mintegy 30 cégnek is tulajdonosa. Nemrég a Cápák között című sikeres üzleti reality után, ahol befektetési célpontokat keresnek, Az álommeló című televíziós műsorban is fontos szerepet kapott, ahol a televízió nyilvánossága előtt keresi elnöki asszisztensét. Vele készült interjúnkból kiderül, hogyan tudja összeegyeztetni a tévézést, az üzleti reality-kben való szerepléseit az üzletemberi teendőkkel, valamint több más érdekességet is elárult. Herman Péterrel, az RTL drámai és szórakoztató műsorokért felelős kreatívigazgatójával is beszélgettünk, aki például azt is elárulta, hogy a műsort már 16 éve meg akarták csinálni, méghozzá a néhai Andy Vajnával, a TV2 későbbi tulajdonosával, de megválaszolta azt is, hogy az eredeti külföldi formátummal (Apprentice) szemben Magyarországon miért napi és nem heti gyakorisággal van képernyőn Az álommeló.

Régi mobiltelefonok.

Végéhez közeledik az állami mobilcsere program

Március végén befejeződik a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) mobilkészülék-csere támogatási programja, így már csak néhány hétig lehet kihasználni a 40 ezer forintos kedvezményt.

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala elnöke, Pomázi Gyula a Fiatal Vállalkozók Hetén.

Érzékenyítené az újságírókat az állami hivatal

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) újságíróakadémiát indít annak érdekében, hogy a hazai újságírótársadalmat érzékenyítse a szellemi tulajdon védelmét illetően – közölte az intézmény kedden az MTI-vel.

Adathalászat (phising) elleni közös felvilágosító kampány iparági szereplők összefogásával és az ORFK szakmai támogatásával

Folytatódik az ORFK-val közös, adathalászat elleni országos felvilágosító kampány, a Media1 ezúttal is csatlakozik

Az elmúlt időszakban tovább szaporodtak az adathalász kísérletek, miközben a kiberbűnözők egyre kifinomultabb módszerekkel és egyre többféle szektorban próbálkoznak. A felhasználók védelméért október közepétől folytatódik az ORFK szakmai támogatásával és a legnagyobb iparági szereplők bevonásával megvalósuló országos figyelemfelhívó kampány, melyhez csakúgy mint korábban, a Media1 ezúttal is csatlakozott.

Klubrádió egy autórádión

Túlélőgyakorlat: a Klubrádió netrádiózni tanít

Cikksorozattal segítik a hallgatókat, hogy online is tudják hallgatni az adást. Ez részben egyfajta előremenekülés a Médiatanács döntése miatt, részben pedig a vidéki emberekhez való eljutást segítheti.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások