fbpx
Az ELLE Awards 2023-as nyertesei.

Átadták az ELLE Awards díjait

Nagyszabású díjátadóval ünnepelte az ELLE magazin az első ELLE Awards nyerteseit.

A díjakat csütörtökön este adták át a Magyar Zene Házában, ahol együtt ünnepeltek a jelöltek és nyertesek a laphoz közel álló hírességekkel – írják a Media1-hez eljuttatott közleményben. A magazin először rendezte meg a nemzetközi ELLE Awardsot Magyarországon. Hat kategóriában a közönség dönthette el, ki érdemli meg az elismerést.

Az ELLE Awards célja olyan nők kiemelése és népszerűsítése, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak és pozitív hatást gyakorolnak a társadalomra. Értékrendjük azonos az ELLE márka értékeivel és tevékenységük a meglévőnél is több figyelmet érdemel.

A többszáz fős díjátadón együtt ünnepelt a jelöltekkel Epres Panni, Axente Vanessa és húga, valamint Mérő Vera, Vecsei H. Miklós és Pataki Ági. A gála műsorvezetésére Trokán Nóra színművészt kérte fel a magazin.

Az ELLE Awards 30 jelöltjét egy hat fős bizottság, Blaskó Nikolett reklámszakember, Nyáry Krisztián író és irodalomtörténész, Pataki Ági modell és filmproducer, Szabó Doris szépségmentor, Tombor Zoltán fotográfus és Mádai Vivien, az ELLE főszerkesztője állította össze. A díjazottakról több, mint 25 ezer olvasói szavazat döntött.

„A bátorság nem mindig azt jelenti, hogy nem érzünk félelmet. A bátor nők is lehetnek bizonytalanok, vannak félelmeik, de az erősségük abban rejlik, hogy képesek ezen felülkerekedni, és cselekedni. Az ELLE Awards jelöltjei és nyertesei kivétel nélkül ilyen nők”

– mondta el Mádai Vivien, a magazin főszerkesztője.

Az év fiatal felfedezettje díját a Secondland divatmárka képviselőinek ítélte oda a közönség, a lap irodalmi elismerését pedig Szabó T. Anna író, költő vehette át.

Az ELLE Content Creator kategória nyertese Szabados Ági tévés műsorvezető lett, a Nincs időm olvasni kihívás létrehozásáért. Az Elle Skin&Body jelöltjei a szépségápolás különböző területeiről érkeztek, ebben a kategóriában Feller Adrienne szépségterapeuta és illóolajmester kapta a legtöbb szavazatot.

Az év színésznőjének járó díjat Kovács Patrícia színművész vehette át. A legnépszerűbb, ELLE Wonder Woman kategóriában az erőn felüli teljesítményért járt az elismerés, amelyet Illés Fanni parasportolónak szavazott meg a magazin közönsége.

A hat kategórián túl Mádai Vivien, az ELLE főszerkesztője adta át a szerkesztőség különdíját, az ELLE díjat. Ezt az elismerést minden évben egy olyan nő veheti át, aki munkásságával a szerkesztőséget és az olvasókat egyaránt inspirálja, tevékenysége megmutatja a nőkben rejlő sokszínűséget, erőt és bátorságot.

Ezt a díjat Fábián Éva fotográfus vehette át a Nők Magyarországon kezdeményezésért, amelyben kiemelkedő művészi érzékkel mutatta meg, mennyire bátrak a nők, és milyen nagy teljesítményre képesek.

Megvannak a magyar közösségi médiás díj idei jelöltjei, várják a közönségszavazatokat

Három kategóriában díjazzák a magyar e-kereskedelem kiválóságait

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Az ELLE Awards 2023-as nyertesei. Forrás: Michaeli, Schwartz & Brit Media.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások