fbpx
A TV2 új napi sorozata, a Hazatalálsz

Eldőlt, gyártanak-e új évadot a Hazatalálsz című sorozatból

Jó hírt közölt a saját gyártású sorozat rajongóinak a TV2.

Folytatódik a Hazatalálsz, jön a második évad – közölte a TV2 sajtóosztálya egy lapunknak is megküldött közleményben.

Január 23-án indult el a TV2 új napi sorozata, a Hazatalálsz, majd Farkasliget lakóinak fordulatokkal teli életét tíz héten át követhették a nézők, majd az első évad március 31-én, pénteken a befejező epizódjához érkezett. A széria azonban olyan nagy népszerűségre tett szert, ami folytatásra ösztönözte a csatornát: hamarosan érkezik a második évad.

Az árvaházból indult és 26 évvel később folytatódó édes-bús történetet a klasszikus szerelmi háromszög tematika mellett egy krimi szál tette sokszínűvé, izgalmassá a sztorit. Raja, Tamás és Virág vívódásai mellett Janka korai demenciája, Tibor idegőrlő kettős élete, Márkó üldözöttsége, Trixi viszonzatlan szerelme és az általa okozott fatális baleset mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy a Hazatalálsz hamar elnyerte a nézők szimpátiáját és estéről estére képernyő elé ültetett többszázezer embert,

Az évad átlagos nézőszámát tekintve a sorozat jelentős fölénnyel lett idősávja legnézettebb műsora, ami azt jelenti, hogy a Hazatalálsz idején a legtöbb néző a TV2-t választotta mindhárom kiemelt korcsoportban (A18-59, A18-49, A4+). Az első évad egy-egy epizódját átlagosan több mint félmillióan követték figyelemmel a teljes lakosság körében, amely a nézők 16,1%-át jelentette. Az online felületeken is népszerűnek bizonyult a tartalom, az utolsó adás előtt napig 1.346.890 videóindítást generált a sorozat a TV2 Play platformon, büszkélkedett a vállalat.

„Bíztunk benne, hogy a Hazatalálsz egy olyan történetet hoz a TV2 nézőinek, amit érdemes napról napra követni. A kiváló szereplők, az alkotógárda, a forgatókönyv mind hozzájárultak ahhoz, hogy bejelenthetem: berendeltük a második évadot és mi is kíváncsian várjuk, hogyan alakul Farkasliget lakóinak további élete” – nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója, aki azt is elárulta, hogy a második évad írásánál az alkotók több szabadságot kaptak, eltérhetnek az eredeti, horvát forgatókönyvtől.

Így folytatódik a Hazatalálsz története

A sorozat első szezonjának fináléjában váratlanul betoppan Mesi születésnapjára az édesanyja, Kata. Hogy az anyai szíve húzta haza, a válást jött intézni, vagy Raja bosszújának eszköze lesz, ez a jövő zenéje, ahogy az is, hogy a partra vetett szőnyeg elvezeti-e a rendőrséget Trixiékhez, kiderül-e a gyilkos személye? Márkó tényleg hátat fordít a családjának? Vajon megbocsát-e Tamás Editnek és rendeződik Brigi sorsa? Ezekre a kérdésekre a választ a Hazatalálsz második évada adja majd meg.

A TV2 arra nem tért ki, mikorra várható a következő évad premierje a képernyőn.

Nemrég Illés Gabriellával, a sorozat producerével a széria kulisszatitkairól beszélgettünk a Media1 podcast-és rádióműsorában.a széria kulisszatitkairól beszélgettünk a Media1 podcast-és rádióműsorában.

A Hazatalálsz kulisszatitkai – interjú Illés Gabriella producerrel

További híreket talál a Media1 oldalán!

Megtalál minket FacebookonFacebookon is.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások