fbpx
Top24, a 24.hu toplista projektje

Top24 néven interaktív toplistaoldalt indított a 24.hu

A külön címlapoldalon és a portál egyéb felületein is megjelenő, interaktív listák sorrendjét a közönség alakítja. A folyamatosan változó listákból mindenki kedve szerint készítheti el saját rangsorait is.

A 24.hu ernyője alatt, a top24.24.hu internetes címen elérhető új projekt, a Top24 lényege, hogy a közönség különféle toplistákat érhet el, illetve szavazhat róluk, befolyásolva ezzel az elemek aktuális sorrendjét, illetve elkészíthetik saját személyes rangsorukat is, ami megosztható másokkal is a közösségi médiában. Az alaplistákat tehát a 24.hu szerkesztői gondozzák, azonban azok állását az olvasók interakciói alakítják – derül ki a portálról.

Olyan toplistákra kell gondolni mint például a legélhetőbb kerületek, a legjobb magyar borvidékek, a legjobb filmek, a legjobb utcanevek, a kedvenc Szomszédok-karakter, a legjobb James Bond-betétdal, a legszebb tavaszi virág és így tovább.

A listák sorrendjének a felhasználók a listaelemek húzogatásával vagy a mellettük levő nyilak nyomkodásával tudják alakítani a nekik tetsző sorrendbe, majd csak el kell menteniük.

A listák tematikája meglehetősen széles, a sporttól a kultúrán és a bulvártémákon keresztül egészen a közéletig terjed és nyitottak az olvasók javaslataira is.

A Top24 ingyenesen használható és a toplisták szabadon elérhetők bárki számára, azonban a csalások kiküszöbölése érdekében a szavazás regisztrációhoz kötött.

Még több médiával kapcsolatos hír érhető el a Media1.hu oldalon. Megtalál minket Facebookon és feliratkozhat RSS-feedünkre is.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások