fbpx
Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő

Megszakítja a közreműködését az Index.hu műsorával Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő – eközben a TV2-től érkezik új videós

Tarjányi Péter, az ismert biztonságpolitikai szakértő jövő hétfőn lesz látható utoljára a Frontvonal című, az Indexen látható háborús műsorban. A Media1 megtudta azt is, hogy a portál videós csapatánál nem csak távozó van, de érkező is, ugyanis egy volt MTVA-s majd TV2-s műsorvezető, Tóth Vera énekes exe csatlakozik.

Tarjányi Péter a Facebookon jelentette be, hogy március 20-án (jövő héten hétfőn) befejezi közreműködését az Index.hu portállal, és ekkortól nem vesz részt a Frontvonal című online műsorban. Az utolsó felvétel, amihez még Tarjányinak köze lesz, március 22-én (jövő héten szerdán) 19 órakor lesz látható az Indexen.

Tarjányi a portállal való szakítását nem indokolta a közösségi médiában fellelhető közleményében, mindössze annyit közölt, köszöni az eddigi együttműködést.

Eközben volt köztévés majd TV2-s munkatárssal bővül az Index videós stábja

A Media1 bennfentes indexes forrásaiból eközben megtudta azt is, hogy az Indexnél ezekben a napokban áll munkába egy új videós munkatárs Ambrus Ádám személyében. Ambrust jól ismerhetik azok, akik nézik az állami televízió, az MTVA-hoz tartozó M5 tévécsatornát, ugyanis ő volt a Hétvégi belépő című műsor műsorvezetője, de ismerhetik a TV2 nézői is, hiszen a TechGuru című műsornak is műsorvezetője volt. Ezenkívül azok is találkozhattak már Ambrus Ádám nevével a sajtóban, akik követték Tóth Vera énekes magánéletével kapcsolatos bulvárhíreket, hiszen sokáig Tóth és Ambrus egy párt alkotott.

Változás volt nemrég az Indamedia másik lapjának videós stábjában is

Mint arról beszámoltunk, nemrég az Indamedia másik lapjánál, a napi.hu-nál is új munkatárs állt munkába Gáll Csongor személyében. Gál korábban az Echo TV munkatársa volt, majd a HírTV-n üldözte az ellenzéki politikusokat, emellett a KDNP-nek gyártott a magáncége milliókért propagandavidókat. Amikor ezzel kapcsolatban kérdéseket küldtünk az Indamediának, érdemi válasz helyett a Media1-et kezdték el sértetten szidalmazni.

12 milliós szerződése volt a KDNP-vel az Index és a Napi.hu anyavállalata új, HírTV-től érkező munkatársának

Kitüntette az Index egyik munkatársát az agrárminiszter

A Borsonline szerint földönkívüliek jártak Nógrádban, az Index és az Origo is ufóval rémisztget

Az Index társtulajdonosa Orbán évértékelőjén: butaság, hogy Mészáros Lőrinc finanszírozza az Indexet

Trükkel veri át az Index és a Transzparens Újságírásért Alapítvány az embereket a magyar médiahelyzetről

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalálhat minket Facebookon is.

Borító: Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő a saját maga által közzétett fényképen.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások