fbpx
Dévényi István, az ATV ÖT című műsorának új műsorvezetője

Megerősítették: Dévényi István veszi át Lampé Ágnes helyét az ATV ÖT című műsorában

Dévényi először március 17-én lesz látható. A Media1 úgy tudja, a műsorvezető teljesen a Magyar Hanggal sem szakítja meg az együttműködést, és lesz olyan műsor, ahol ott is látható lesz.

Március elején a Media1 írta meg elsőként, hogy hamarosan Dévényi István váltja Lampé Ágnest az ATV ÖT című vitaműsorában, de a csatorna sajtóosztályán akkor még kitérő jellegű választ adtak ezzel kapcsolatos kérdésünkre: sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták az információt.

Most azonban az ATV-hez közeli naphire.hu hírportálon erősítették meg, hogy valóban Dévényi veszi át Lampé Ágnestől az ÖT műsorvezetését.

Dévényi, aki korábban a HírTV (akkor a kormánytól függetlenedő korszakában) dolgozott a hírtelevízió Szabadfogás című műsoránál műsorvezetőként, most a Magyar Hangtól érkezik az ATV-hez, ahol az elmúlt hetekben egyre többször szerepelt már mint vendég is.

A Media1.hu úgy tudja, hogy Dévényi a Magyar Hanggal sem szakítja meg a kapcsolatot: a Kötöttfogás című műsorban ugyan szereplőként sem marad ezután, kivéve az élő közönség előtti Kötöttfogás extrákat, azonban a Flaszter című műsorban ezután is láthatják majd őt a nézők.

A naphire.hu azt írja, hogy az ÖT eddigi műsorvezetője, Lampé Ágnes továbbra is meghatározó arca marad az ATV-nek, és ezentúl is láthatják a nézők hétköznap esténként a maiTémában és hétköznaponként a Fórum című betelefonálós műsorban is.

A Magyar Hanggal függ össze egy másik tegnapi hírünk is: távozott Stier Gábor, a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel szimpatizáló munkatárs, aki az oroszbarát moszkvater.com főszerkesztőjeként is ismert.

Nem cáfolja az ATV, hogy műsorvezetőt vált az ÖT

Távozott Stier Gábor, a Magyar Hang Vlagyimir Putyinnal szimpatizáló újságírója

Visszaengedi a BBC a politikai okokból letiltott sztárműsorvezetőt, aki örül, hogy az Egyesült Királyság többnyire toleráns, vendégszerető emberek hazája

Az MTVA hírhamisító vezérigazgatója szerint a közmédia a legszabadabb médium, független és befolyásmentes

Extrém fordulat a TV2 Tények körül: 16 alkalommal kell beismerniük, hogy hazudtak Juhász Péterről – nem fogadta el a bíróság, hogy a bocsánatkérések nem férnének bele a műsoridőbe

Még több hír érhető el a Media1.hu portálon. Megtalálhat minket Facebookon is.

Borító: Dévényi István, az ATV ÖT című műsorának új műsorvezetője. fotó: ATV
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások