fbpx
Zsákbamacska a Sztárban sztárban.

Műsorváltozást jelentett be a TV2 vasárnapra

Zsákbamacska különkiadás lesz a Sztárban Sztár adásában vasárnap, ami műsorváltozással is jár majd aznap.

A megszokottnál korábban, már 18:45-kor kezdődik vasárnap a Sztárban Sztár, ám ezúttal Tillát, Papp Szabit és a versenyzőket új szerepben láthatja a közönség.

A Sztárban Sztár vasárnapi adásában jelmezek most is lesznek, csak ezúttal Majka és Pápai Joci is játékra fogja a csapatot: kipróbálják a TV2 legújabb gameshow-ját, a Zsákbamacskát.

Indul a Zsákbamacska, íme a részletek és az előzetes

A francia katona szerepében Papp Szabit láthatják a nézők, egy bölcs indián maskaráját Tilla ölti magára, míg Tóth Andi és Marics Peti Mr. és Mrs. Smith bőrébe bújnak. Utóbbiak ügyesen kockáztatnak és nyernek: igaz, nyereményüktől először röhögőgörcsöt kapnak.

A rendhagyó adásban Tarján Zsófi gésaként próbál szerencsét, míg Gubik Petra Papp Szabival és Tillával egy csapatban igazi mázlista lesz, nem kevés nyereményt hozhatnak el a Zsákbamacska stúdiójából. Valkusz Milán westernhős módjára kockázik majd a Wednesdaynek öltözött Halastyák Fannival, Zdroba Patrik Harry Styles-jelmezében pedig Sipos Tomival ül le egy kártyaasztalhoz. Lesz tehát kártya, kocka és 21-ezés is.

A játékosok nyereményüket a Heim Pál Gyermekkórház sürgősségi osztályának ajánlják fel.

Most vasárnap különleges extraprodukciót is láthatnak a nézők a Sztárban Sztár színpadán: Majka és egykori tanítványa, a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évadának ezüstérmese, Kaly Roland élőben adják elő új dalukat. A Pillangó című sláger videóklipjét 10 nap alatt közel félmillióan látták.

TVB2 néven készül valamire a TV2 Csoport

Visszatér egy időre a képernyőre Rózsa György, új nevet kap az Ázsia Expressz, megint lesz Szerencsekerék és jön a Pepe2

Végleges premierdátumot kapott a Mellékhatás 2. évada

Indul a Sikeres leszek, Kasuba L. Szilárd 9 év kihagyás után ismét műsorvezető lesz

Megkérdeztük, mikor veszi fel a TV2 Klub nevet a FEM3

Megvannak az idei Televíziós Újságírók Díja döntősei

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is

Borítókép: Zsákbamacska a Sztárban sztárban. Forrás: TV2.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások