fbpx
Elon Musk, a Twitter tulajdonosa

Elon Musk kiverte a balhét, azóta elárasztják a tweetjei a Twittert

Miután pár napja Elon Musk, a Twittert felvásárló milliárdos kirúgta az egyik vezető mérnökét, mert az felvetette, hogy azért látják kevesebben Musk posztjait, mert kevesebb embert érdekel, az egyik maradó mérnök a jelek szerint észbe kaphatott, Musk tweetjei ugyanis azóta elárasztották a közösségi platformot.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Elon Muskot annyira aggasztotta, hogy az utóbbi időben kevesebben reagáltak a bejegyzéseire, hogy múlt héten egy megbeszélést is összehívott a Twitter főhadiszállásán, hogy a platform munkatársai magyarázatot adjanak a jelenségre – írja a The Verge nyomán a Telex.

Ezen a megbeszélésen vetette fel az egyik vezető mérnök, hogy előfordulhat, hogy az algoritmus meghibásodásánál egy sokkal egyszerűbb magyarázat is lehet a problémára: kevesebb embert érdekelnek Musk tweetjei.

Musk ott helyben ki is rúgta a mérnököt, a jelek szerint pedig azóta tekerhettek is egyet az algoritmuson, többen ugyanis észrevették, hogy a dollármilliárdos posztjai újra és újra felbukkannak a hírfolyamukban.

De nem csak a bejegyzései, a válaszai és a retweetjei is megjelennek mindenki hírfolyamában, a Verge szerint olyanokéban is, akik nem is követik Musk Twitter-fiókját. Kedd kora reggel Musk egy olyan bejegyzést is közzétett, amelyben azt írta:

„Legyetek résen, amíg kijavítjuk az ööh…. algoritmust”.

Pár napja pedig arról írt, kezelik a láthatósági problémákat, amik miatt – állítása szerint – a bejegyzései 95 százaléka nem jutott el a követőihez.

Elon Musk twitteres ámokfutásáról írt cikkeink e linken találhatók meg.

A Twitter bizonyos szegmense nem tartalmaz majd reklámokat

Dezinformációval foglalkozókat rúgott ki a Twittertől Elon Musk

200 millió felhasználó adatait lopták el a Twitterről

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Elon Musk, a Twitter tulajdonosa. Fotó: stock / Depositphotos.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások