fbpx
A Sztárban Sztár zsűrije 2023-ban

Bejelentették a Sztárban Sztár versenyzőit és a többi részletet

Immár kilencedik évadát kezdi meg február 19-én a TV2 egyik legnépszerűbb szórakoztató műsora, a Sztárban Sztár.

A nagyszabású showműsort csakúgy mint eddig, ezúttal is Till Attila (Tilla) vezeti majd, a zsűriben Lékai-Kiss Ramóna, Tóth Andi, Kökény Attila, Marics Peti és Papp Szabi foglal helyet. A tizenkét átváltozásra kész énekes névsorában pedig többek között ott van Oláh Ibolya, Judy, Kamarás Iván és Valkusz Milán is.

A Sztárban Sztár 9. évada február 19-től lesz látható. Az énekeseknek nem csak a zsűrit, de a közönséget is le kell nyűgöznie, mivel a továbbjutás és így a végső győzelem az ő kezükben van.

A TV2 bejelentette azt is, hogy a Sztárban Sztárban ki az a tizenkét énekes, aki színpadra lép.

A női versenyzők táborát erősíti a Megasztár egykori második helyezettje, Oláh Ibolya; a Groovehouse énekesnője, Judy; a legutóbb Ázsiában kalandozó Halastyák Fanni, azaz Nemazalány; a Blahalouisana énekesnője, Schoblocher Barbara; Gubik Petra színésznő; és a Honeybeast énekesnője, Tarján Zsófi.

Az átváltozásra kész férfi előadók között ott van Kamarás Iván, aki most a tánccipőt mikrofonra cseréli; Valkusz Milán, a ValMar „fele”; az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja, Sipos Tomi; a Tha Shudras frontembere, Molnár Tibi; Kiss Ernő Zsolt, színész és Zdroba Patrik.

Jön a Házasság első látásra – várják a jelentkezőket

 

 

Exkluzív interjú a TV2 Csoport vezérigazgatójával, Pavel Stanchevvel (Media1 Podcast, 2022.12.26.)

További hírek érhetők el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások