fbpx
A Network4 portfóliójába tartozó Max4 csatorna logója

Újabb részleteket közöltek az induló MAX4 tévécsatornával kapcsolatban

Az Atmedia bejelentette, hogy ő fogja értékesíteni a Network4 csoport legújabb, pár nap múlva startoló tévécsatornájának reklámidejét. Elárulták azt is, milyen ütemezésben válik elérhetővé a csatorna a nagyobb szolgáltatóknál.

Mint arról a Media1 elsőként még december végén beszámolt, pár héttel ezelőtt tesztadással elindult a Network4 Csoport új tévécsatornája, a MAX4, és februárban kezdetét veszi a hivatalos adás. Az Atmedia reklámértékesítő ház ma, csütörtökön ezzel kapcsolatban közleményt juttatott el lapunkhoz, melyből kiderül, hogy márciusban megkezdi az új tévécsatorna reklámidejének értékesítését.

Tudatták azt is, hogy a MAX4 a februári induláskor a Vodafone, a DIGI és az Antenna Hungária kínálatában lesz elérhető, majd a hónap során folyamán további számos, közepes méretű szolgáltató csomagjaiba is bekerül. Az új csatornát a Magyar Telekom előfizetői is láthatják majd márciustól.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy újabb csatornával bővül a tévéportfóliónk, és tovább növünk az egyik legtöbbet tévéző célcsoportban. Az új csatorna várhatóan tovább erősíti majd az Atmedia ratingszállítási biztonságát” – nyilatkozta Guttengéber Csaba, az Atmedia ügyvezetője.

Guttengéber Csaba, az Atmedia Kft. ügyvezető igazgatója
Guttengéber Csaba, az Atmedia Kft. ügyvezető igazgatója

Borsány-Gyenes András, a Network4 Csoport elnöke és tulajdonosa hozzátette:

 „Közönségarányunk és a piaci részesedésünk révén meghatározó szereplői vagyunk a hazai média világának. Az ARENA4 és a MATCH4 exkluzív sportjogokat szerzett az elmúlt időszakban, most pedig tovább erősítettük a kínálatunkat az entertainment szektorban is. A MAX4 egy olyan csatorna, amely méltó a szlogenjéhez: szórakoztatás kimaxolva”.

Borsány-Gyenes András, a Network4 (DMC) igazgatósági elnöke
Borsány-Gyenes András, a Network4 (DMC) igazgatósági elnöke

Arról, hogy milyen tartalmak lesznek elérhetők a MAX4 csatornán, ITT írtunk.

Van egy kis videó is róla.

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások