fbpx
Halpert Zsuzsa és Dénes Attila, az SAP Hungary kommunikációs–, illetve marketingvezetője.

Új marketingvezetőt nevezett ki az SAP Hungary

További változás, hogy visszatér a kommunikációs vezető is.

Idén januártól Dénes Attilát nevezte ki az SAP magyarországi vezetősége a marketingvezetői feladatok ellátására. A szakember egy éve csatlakozott az üzleti informatikai megoldásokat kínáló szoftvergyártóhoz, a kinevezést megelőzően kommunikációs vezetőként látta el feladatait a vállalatnál – derül ki a Media1-hez eljuttatott közleményből.

Az új marketingvezető elsődleges feladatai közé tartozik, hogy bővítse az SAP Hungary digitális eszköztárát, új tartalomstratégiát dolgozzon ki, koordinálja a különböző ügyfél- és partnerrendezvényeket, illetve a magyarországi marketingcsapat munkáját.

Dénes Attila 2021 őszén érkezett az SAP-hoz a Vodafone Magyarországtól, ahol az évek során számos országos és nemzetközi kampányban vett részt. Többek között dolgozott a vállalat lakossági és üzleti 5G szolgáltatásainak bevezetésén, illetve felelős volt a szolgáltató különböző B2B megoldásainak kommunikációs támogatásáért is. A közgazdász végzettségű szakember ügynökségi oldalon kezdte karrierjét, a FleishmanHillard Café csapatában szerzett több szerepkörben tapasztalatot, főként pénzügyi és IT területeken.

Elődöm az utódom

A kommunikációs vezetői feladatokat 2023 januárjától ismét Halpert Zsuzsa látja el, aki szülési szabadság után tér vissza a pozícióba. A külső és belső kommunikáció irányítása egyaránt a feladatai közé tartozik. Halpert Zsuzsa 2020-ban, Arató Márk utódjaként csatlakozott az SAP-hoz, több mint 20 éve dolgozik kommunikációs területen.

Halpert Zsuzsa, az SAP új regionális kommunikációs vezetője
Halpert Zsuzsa. Fotó: SAP / Media1-archívum

Média oldalon kezdte karrierjét: szövegíróként és promóciós producerként dolgozott egy magyarországi televíziós csatornánál, majd ezt követően váltott a pr területére. Kommunikációs tanácsadóként több mint 12 évet töltött ügynökségi oldalon: az évek során információtechnológiai, pénzügyi, egészségügyi, energetikai, FMCG nagyvállalatok külső és belső vállalati- és termékkommunikációját, sajtókapcsolatait, valamint csr és munkáltatói márkázás programjait menedzselte.

Távozik a nagy összegű költségvetési csalással vádolt Záprel Zsolt, az IPG Mediabrands Magyarország vezérigazgatója, és a médiaügynökségi csoport több más fontos vezetője is elhagyja a cégcsoportot

Balogh Judit visszatér az ATV képernyőjére, de marad a Szeged TV-nél is

A Foodpandától érkezik az eMAG új humánerőforrás-igazgatója

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Halpert Zsuzsa és Dénes Attila, az SAP Hungary kommunikációs–, illetve marketingvezetője. Forrás: SAP Hungary, South-East Europe Kommunikáció.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások