fbpx
Völgyi Zsuzsi és Maka Gyuszi, a Rádió Dikh reggeli showja, a „Süss fel, nap!” műsorvezetői.

A Romantic énekesnője a Rádió Dikh megújuló reggeli műsorának egyik műsorvezetője lesz

Új szerepben próbálja ki magát januártól a Romantic énekesnője, Völgyi Zsuzsi, aki 2023-ban minden hétköznap reggel Maka Gyulával közösen ébreszti majd a hallgatókat a Rádió Dikh adásában.

Az énekesnő – a Rádió Dikh a Media1-hez eljuttatott hétfői közleménye alapján – nagyon örül az új kihívásnak, nagy erővel készül a műsorvezetői munkára.

„Soha nem voltak olyan vágyaim, mint a színészeknek a nagy szerepálmok. Nem álmodoztam róla, hogy milyen jó lenne egyszer műsorvezetőként is kipróbálni magam. Mégis, mikor felkértek a reggeli műsor vezetésére majd kiugrottam a bőrömből. Nagyon jó érzés, hogy az eddig látottak-hallottak alapján bizalmat szavaztak nekem és megmutathatom magam a mikrofon mögött, immáron műsorvezetőként is”

– nyilatkozta Völgyi Zsuzsi, aki a korai keléstől sem tart.

„A zeneiparban nem általános dolog a korán kelés és a reggeli munka. Viszont mióta anyuka vagyok ezzel is megbarátkoztam. Ha az embernek gyereke van nem lehet lustálkodni, kelni kell, oviba, iskolába vinni a gyereket, foglalkozni vele. Én azonban minden percét szeretem ennek, Glória miatt kedveltem meg a reggeleket is, így nem probléma a korai kelés és a reggeli műsorvezetés sem”

– tette hozzá az énekesnő, akinek műsorvezetőtársa is nagyon várja már a közös munkát.

„Zsuzsival nem ismertük egymást korábban, de azonnal megtaláltuk a közös hangot. Olyannyira, hogy meg is beszéltük, két új közös rituálét is megpróbálunk kialakítani. Az egyik, hogy adás előtt együtt reggelizzünk bent. Ez egy kis rendszert vinne mindkettőnk életébe és az adásnak is feltöltődve futnánk neki. A másik, hogy – ha az időnk engedi és bírjuk – adás után a rádió épületében található konditeremben mindketten edzünk egy kicsit. A rohanó életvitelünkbe igazán nehéz beilleszteni a rendszeres mozgást, bízunk benne, hogy ezzel a módszerrel most sikerül”

– tette hozzá Maka Gyula színész, a Fővárosi Nagycirkusz konferansziéja, a Süss fel, nap! társműsorvezetője.

Anekdota címmel új beszélgetős műsort indít a Rádió Dikh

Épp ma derült ki az is, hogy a Radiocaféhoz igazol a Jazzy után a Millásreggeli csapata januártól.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borítókép: Völgyi Zsuzsi és Maka Gyuszi, a Rádió Dikh reggeli showja, a „Süss fel, nap!” műsorvezetői. Forrás: Rádió Dikh.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások