fbpx
Maka Gyula, a Rádió Dikh Anekdota című műsorának műsorvezetője.

Anekdota címmel új beszélgetős műsort indít a Rádió Dikh

Maka Gyula beszélget majd elismert és híres színészekkel, zenészekkel a kulisszák mögötti történésekről.

Új műsort indít a 100.3 Rádió Dikh – az Anekdota című műsor minden péntek este 18 órától lesz hallható, közölte a Media1.hu-val egy keddi közleményében a rádió.

A beszélgetéseket Maka Gyula színész, a Fővárosi Nagycirkusz konferansziéja vezeti, aki a munkája miatt jónéhány színházban megfordult már és megannyi előadóművésszel találkozott az évek során. Az előadások utáni anekdotázások a legkedvesebb emlékei közé tartoznak. A műsoron keresztül ezt a zsibongó művészvilági hangulatot szeretné közelebb hozni a hallgatókhoz is.

„A legjobb, legviccesebb, sokszor a legmeghatóbb történetek az előadások után peregnek ki a büfében, a kulisszák mögött. Számtalan ilyenben volt részem, köztük az egyik legemlékezetesebb a Mikó Istvánnal való, előadás utáni beszélgetésem volt. Sok mindenről beszéltünk, köztük olyan történetek, tanácsok, útmutatások is elhangzottak, amiket a mai napig alkalmazok. Bízom benne, hogy ezeknek a meghitt beszélgetéseknek sikerül újra divatot teremteni és a hallgatók is részesei lehetnek annak, ahogy egy-egy színész, zenész megnyílik a stúdió falain kívül”

– mondta Maka Gyula, aki a kulisszák mögött, öltözőkben, büfékben készít interjút a művészvilág nagyjaival.

„Általában csak a nyitókérdéssel készülök, minden másban a beszélgetőpartner reakcióira hagyatkozom. Hagyom, hogy beszéljenek és azt mondjanak el, amit szeretnének, olyan történeteket osszanak meg, amelyek fontosak számukra. Kötetlen 30 perc ez, amelyben a meghittséget az adja, hogy nem a viszonylag »steril« stúdiókörülmények között beszélgetünk. Remek beszélgetésben volt részem Vida Péterrel és Faragó Andrással is, amelynek nemsokára a hallgatók is fültanúi lehetnek”

– tette hozzá a műsorvezető.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Maka Gyula, a Rádió Dikh Anekdota című műsorának műsorvezetője. Fotó: Spotlight Media.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások