fbpx
A Millásreggeli című rádióműsor emblémája.

A radiocafén tér vissza a Millásreggeli

A novemberi indulást követően új produkciókkal bővül a radiocafé kínálata. Ezek között vannak olyanok, melyek már a rádió elődjénél is hallhatók voltak, de több most induló, elsősorban a rádió kulturális és zenei kínálatát színesítő műsor is adásba kerül.

A Millásreggeli is a Budapest FM 98,0 MHz frekvenciára költözik, januártól minden hétköznap reggel az idén novemberben indult radiocafén lesz hallható – tudatta a Media1.hu-val az idén ősszel indult csatorna.

„Kultikus műsorral erősít a radiocafé, mégpedig egy olyan produkcióval, amely már elődjénél is hallható volt, annak megszűnésével pedig más csatornán élt tovább és teljesedett ki”

– szerepel a közleményben.

A Millásreggeli és műsorvezetői, Ács Gábor, Gede Balázs, Kántor Endre és Mihálovits András 2023 januárjától lesznek hallhatók – ahogy a sajtóközlemény fogalmaz – „hazatérnek” és újra a radiocafén hallható majd a „gazdasági muppet show”. Mindez a megszokott időben: hétköznaponként reggel 6 és 10 óra között.

A Millásreggeli stábja úgy véli, a radiocafé sikereihez és megerősödéséhez legalább annyit hozzá tudnak majd tenni, mint jelenlegi rádiócsatornájuk eredményeihez. Az új csatorna vezetésével jelenleg is zajló egyeztetések, ötletelések szerintük egyértelműen ebbe az irányba mutatnak. A Millásreggeli csapata biztos abban, hogy a műsor és a hozzá kapcsolódó produkciók a legjobb helyre kerülnek a csatornaváltással.

Szőke Tibor, a radiocafé ügyvezetője elmondta:

„a Millásreggeli »hazatérése« amellett, hogy a gazdasági témák megjelenésével szélesíti kínálatunkat, azt is jelenti, hogy komolyan vesszük elődünk szellemiségét. A Millásreggeli jelentős rajongótábora erősíti a radiocafét és hozzájárul, hogy Budapest vezető rádiói közé kerüljünk 2023- ban. Mivel a radiocafé nem »egysávos« rádió, koncepciónk és törekvéseink lényege, hogy egész nap releváns és érdekes tartalmat kínáljunk. Ezért hamarosan további kulturális és zenei műsorokat indítunk. Az eddigi reggeli műsor, a Süssfelnap súlyponti interjúi, beszélgetései várhatóan új, önálló produkcióként kapnak helyet. Ezenkívül lesznek új zenei, filmes és filmzenei műsoraink, valamint gyermekeknek, illetve sosem felnövő felnőtteknek szóló programok is.”

A műsor újraindulást bejelentő videója itt tekinthető meg:

A Media1 nemrég elsőként írta meg, hogy távoznak Jazzy rádióból a Millásreggeli című műsor eddigi műsorvezetői, a rádió ugyanis egyes állítások szerint nem hosszabbította meg a stábbal kötött szerződést, míg más források azt állították, hogy a Millásreggeli döntött úgy, hogy nem hosszabbít a Jazzy-vel.  A Jazzy egyébként azt tervezi, hogy továbbra is lesz reggeli műsora, de az még kérdéses, hogy milyen néven.

Távoznak a megújuló Jazzy Rádiótól a Millásreggeli műsorvezetői – a rádió neve is megváltozik (FRISSÍTETT!)

 

Megszólalt Budapest legújabb rádiója, a Radiocafé

Épp ma derült ki az is, hogy megújul a Rádió Dikh reggeli műsora, ahová műsorvezetőként csatlakozik Völgyi Zsuzsi, a Romantic énekesnője.

A Romantic énekesnője lesz a Rádió Dikh megújuló reggeli műsorának egyik műsorvezetője

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Borítókép: A Millásreggeli című rádióműsor emblémája. Forrás: Facebook.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások