fbpx
Jazzy Rádió

Távoznak a megújuló Jazzy Rádiótól a Millásreggeli műsorvezetői – a rádió neve is megváltozik (FRISSÍTETT!)

A Media1 megtudta, hogy még idén decemberben megújul a 90.9 Jazzy Rádió, és ezentúl egyszerűbb néven, Jazzy-ként köszönti majd a hallgatókat. Változás lesz a műsorok tekintetében és a rádió hangzó arculata is megváltozik. A megújuláshoz kapcsolódik, hogy a Millásreggeli jelenlegi műsorvezetői távoznak.

15 év után nevet és arculatot vált a Jazzy Rádió – értesült a Media1.

A névváltást követően ezentúl egyszerűen Jazzy néven működik majd tovább a médiaszolgáltatás. Új logóval, modernebb és színesebb megjelenéssel frissülnek december közepétől a rádió online felületei, miközben a legfőbb hangzó arculati elemek is megújulnak.

A Jazzy új szignálparkját egy neves producer és dalszerző, Zoohacker kreativitására bízta a rádió, aki fülbemászó, a zenei arculathoz illő dallamokat készített a régi szignálok helyére. A station voice Peller Anna színművész lett, december közepétől az ő hangján szólalnak meg a rádió műsorajánlói, és az új „Együtt vagyunk” szlogen is.

Távozik Ács Gábor, Gede Balázs, Kántor Endre és Mihálovits András a Millásreggelitől

A Media1 megtudta azt is, hogy távoznak a Millásreggeli című műsor eddigi műsorvezetői, a rádió ugyanis egy forrásunk szerint nem hosszabbítja meg a stábbal kötött szerződést. Az még ezután dől el, hogy ilyen néven folytatódik-e tovább a reggeli műsor a rádióban, vagy esetleg új néven.

Egy másik, Deep Throat álnevet használó iparági forrásunk ezzel szemben azt állítja, nem a rádió, hanem a Millásreggeli stábja mondta fel a Jazzy Rádióval kötött szerződést, miután nem sikerült megnyugtatóan rendezni a műsor jövőjét érintő kérdéseket. Informátorunk állítása szerint a Millásreggeli stábja nem izgul a jövő miatt, már gőzerővel dolgoznak azon, hogy a teljes csapat folytathassa a munkát máshol.

A rádió illetékese, Suri Imre ügyvezető így nyilatkozott a változásokról:

„A vizuális arculat és a hangzásvilág megújítása csak az első lépés a Jazzy teljes megújulásában. 2023-ban további meglepetésekkel készülünk, megőrizve természetesen a tőlünk megszokott Jazzys hangvételt és tartalmi minőséget. A legkedveltebb műsoraink és műsorvezetőink maradnak, és a Jazzy zenei hangzásvilágát is megőrizzük, hiszen egy nagyon erős és lojális törzshallgató bázisunk van, akiknek az igényeit évről évre kutatjuk és igyekszünk maximálisan kiszolgálni. A személyi változások csak a reggelt érintik, ezen kívül további új, a Jazzy hallgatói felmérésein jól teljesítő műsorvezetőket még tervezünk, de tartalmilag nem lesznek drasztikus változások. Marad a reggeli műsorban is az eddig jól megszokott tematika, ahol a műsorvezetői székben továbbra is a szakma kiváló és hiteles szereplői ülnek majd” – mondta el Suri Imre.

A Jazzy Rádiót tavaly december 31-én vásárolta meg Milkovics Pál és Schabi Michaeli közös cége, a Michaeli, Schwartz & Brit Media. A rádiót épp tegnap, szerdán némította el a Médiatanács fél napra szankcióként amiatt, hogy azonos a tulajdonosuk a Klasszik Rádióval, és a Médiatanács e tulajdonosi összefonódás felszámolását előíró korábbi határozatának nem tettek eleget.

Frissítés 17:26

Hírünket Deep Throat információval frissítettük a távozás körülményei kapcsán.

Frissítés 2022.12.19. 14:26

Eldőlt, hol folytatódik a Millásreggeli. A műsor a Radiocaféra kerül át, erről ITT írunk bővebben.

További hírek érhetők el a Media1-en.

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások