fbpx
Báder Tamás híreket mond a Klubrádió stúdiójában. A háttérben Dési János. Forrás: a rádió közösségi oldala.

Nem bírta ki nevetés nélkül a Klubrádió hírolvasója – Hallgassa meg!

Ezt a hírblokkot egészen biztosan eltették az év végi „viccesbe”.

Van, amikor az egyébként komolyságukról közismert hírolvasók sem bírják ki kacagás nélkül. Így történt a Klubrádió péntek reggeli élő adásában is, amikor a 8:30-as híreket mondó Báder Tamás, a rádió egyik legtapasztaltabb és egyik legrégebbi hírszerkesztő munkatársa nem bírta ki: elnevette magát az egyik abszurd hír felolvasása közben.

A téma az volt, hogy Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök a Parlamentben „arrogáns p*csnek” nevezte az egyik ellenzéki képviselőt, és mivel ez a szándéka ellenére hallható volt, ezért jegyzőkönyvbe is került. Később megbékélt egymással a két politikus, közös döntésük alapján elárverezik a trágár kifejezést tartalmazó parlamenti naplót és a bevételt jótékony célra, a prosztatarák elleni harc költségeire fordítja a két szereplő: a kormányfő és az ellenzéki képviselő.

E hír felolvasása után szakadt el a cérna Bádernél: eleinte megakadt a hírolvasásban, majd jól hallhatóan kitört belőle a kacagás. Majd bocsánatot kért a hallgatóktól: „bocsánat, most az időjárásról kellene komolyan beszélnem”, de a hírolvasó ezután ismét nevetésben tört ki, eztán azzal igyekezett feloldani a helyzetet, hogy azt mondta: „szerintem adjuk le felvételről”. Végül mégis ő mondta el a meteorológiai előrejelzést is, de ekkor már nem volt visszaút: ebbe is bele-belenevetett.

A Klubrádió reggeli műsora, a Reggeli gyors aznapi műsorvezetője, Pálinkás Szűcs Róbert később úgy kommentálta a műsorfolyamban a szórakoztató esetet, hogy „nem kell más a vidámsághoz, mint egy kis p*csözés”.

Az életteli hírblokkot a Reddit közösségi médiás platformon találtuk meg, ahol egy felhasználó megőrizte az utókornak, így most is ön meghallgathatja.

Újított a Klubrádió

Különös hívást kapott a TV2-től Juhász Péter élettársa, Hámori Gabriella színművész

Távozik a Klubrádiótól Mérő Vera

Újabb kínos baki a BBC élő adásában

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Borítókép: Báder Tamás híreket mond a Klubrádió stúdiójában. A háttérben Dési János. Forrás: a rádió közösségi oldala.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások