fbpx
Mérő Vera. Forrás: közösségi média.

Távozik a Klubrádiótól Mérő Vera

Facebook-bejegyzésben osztotta meg a nyilvánossággal Mérő Vera, hogy milyen tartalmú levelet írt munkatársainak a Klubrádiónál.

Az író-műsorvezető-jogvédő pénteken késő délután közzétett közösségi médiás bejegyzésében azt írta, hogy „ma elbúcsúztam a Klubrádiós kollégáktól”.

Mérő Vera szerint „hosszas maszatolás után” eldőlt, hogy rajta kívülálló és általa ismeretlen okokból szétválnak útjaik a rádióval. A két beharangozott műsora nem indul el. „Köszönök mindent a kollégáknak, akikkel együtt dolgoztam és akikkel nem” – zárta sorait a műsorvezető.

Kommentelői kérdéseire válaszolva Mérő Vera megjegyezte, hogy nem miatta és nem is tudja, miért alakult így az ő és Klubrádió munkakapcsolata. Egy másik értetlenkedőnek pedig úgy reagált, hogy most nem szeretne erről többet mondani, illetve hogy egyelőre azt érzi elegánsabbnak, ha nem oszt meg többet a történtekről.

Mérő – aki a bejelentése ellenére jelen hírünk élesítésekor még szerepel a rádió honlapján mint műsorvezető – eddig a csatorna Reggeli Gyors című műsorában volt hallható a frekvenciája elvesztése óta már csak az interneten hallgatható Klubrádióban. A műsorvezető 2022 első felében még részt vett a Klubrádió adománygyűjtő kampányában.

 

A gazdasági válság ellenére rekord összeget gyűjtött a Klubrádió az őszi túlélő gyakorlatán

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borítókép: Mérő Vera. Forrás: közösségi média.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások