fbpx
A Lényeg, a Klubrádió hírpodcastja a Spotify-on

Újított a Klubrádió

Ezentúl a nap legfontosabb történéseit feldolgozó, hangzó híradóval jelentkezik a Klubrádió podcast formában.

A Lényeg címmel a nap legfontosabb híreit feldolgozó, az érintetteket, illetve szakértőket is megszólaltató napi hírpodcastot indított a Klubrádió a Spotify-on – tudta meg a Media1 a frekvencia hiányában jelenleg weben üzemelő rádió egyik munkatársától.

Báder Tamár hírszerkesztő a Media1-nek elmondta: a napi adásokat délután 4 óra körül veszik fel, és a cél, hogy egy viszonylag széleskörű hangos, információs híradást nyújtsanak azoknak, akik például a munkából mennek haza. A híradás egyedi, kifejezetten a podcastra készül, külön szerkesztővel. Minden hétköznap készül új epizód.

A Klubrádió munkatársa hozzátette: a Klubrádió hírei emellett változatlanul, zavartalanul szólnak a webrádió streamingfolyamában. A podcastos formátum nagy előnye, hogy aki feliratkozik a podcastra, azt bármikor, tehát időbeli kötöttségek nélkül meghallgathatja.

A Klubrádió hírpodcastját Turák Péter, Hardy Mihály, Kemény Dániel, Rózsa Péter, Kárpáti János és Báder Tamás szerkeszti, és a Spotify-on, IDE kattintva lehet feliratkozni rá.

Íme a legutóbbi adás.

Della néven új gazdasági podcastot indított a 24.hu

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások