fbpx
Tim Willcox, a BBC News műsorvezetője.

Újabb kínos baki a BBC élő adásában

Úgy keverték adásba a műsorvezetőt, hogy az látszólag egyáltalán nem volt felkészülve arra. Nem ez az elmúlt időszak első bakija a csatornánál.

Zajlanak az események Nagy-Britanniában, miután csütörtök délután lemondott Boris Johnson miniszterelnök. A 444 beszámolója szerint még a lemondás előtt,  szerda este épp élőben jelentkezett be Ros Atkins a Downing Streetről, amikor visszakapcsoltak a stúdióban tartózkodó Tim Willcoxra, a BBC News műsorvezetőjére.

Utóbbit azonban látszólag váratlanul érte, hogy újra adásban van: az asztalra feltett lábakkal éppen a telefonját görgette, és eltelt némi idő, míg észrevette, hogy adásban van.

Ezt követően sietve levette a lábait az asztalról, de a BBC vezérlőjében is gyorsan realizálták a bakit, és visszakapcsoltak a tudósítóra. Az esetről egy videó is felkerült a Twitterre:

Nem ez volt az elmúlt időszak első bakija a brit közszolgálati csatornán, májusban bocsánatot is kellett kérniük, miután véletlenül olyan feliratok jelentek meg élő adásban a képernyőn, hogy „A Manchester United szar”. Épp egy gyakornokot tanítottak be, a feliratok pedig véletlen élesedtek ki, legalábbis ezzel magyarázták utólag a történteket.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Tim Willcox, a BBC News műsorvezetője. Fotó: Scott Bryan / Twitter
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások