fbpx
Góczán Flórián, a TV2 operatőre

Meghalt Góczán Flórián, a TV2 munkatársa

Tragikus hirtelenséggel érte őt a halál.

A TV2 pénteken 20 órától gyertyagyújtással, közös megemlékezést tartott a székház udvarán egykori kollégája emlékére – írta meg a Blikk a Tények.hu nyomán. Góczán Flórián november 29-én, múlt kedden hunyt el.

Az operatőr és dokumentumfilmes rendező 1996-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, majd operatőrként dolgozott az egykori tudományos híradóban, a Deltában.

Operatőrként több tucat dokumentumfilmhez kötődik a neve, ő rendezte az 1996-os A pech című kísérleti filmet, a Szimmetria, az Oly távol, messze van hazám…, valamint a 2007-es Ki vagyok én neked dokumentumfilmeket. Emellett forgatókönyvírója volt az 1996-os Boldog lovagok című játékfilmnek, írja a Tények.hu, mely fényképeket is közölt a megemlékezésről.

Góczán Flórián már a TV2 1997-es indulása óta támogatta kitartó munkájával a csatornát, operatőrként dolgozott a Tények, az Aktív, a Napló, a Magellán és a Megasztár műsorokban.

A Tények oldala szerint rendkívül precíz és fegyelmezett volt munka közben, a maximalizmus jellemezte. Emellett páratlan humorával sokakat megnevettetett.

További hírekért kattintson ide!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások